Glazbeni događaji u AKC “Garaže

0
Komunalac add

U petak, 14. travnja u AKC “Garaže” održat će se UK DRILL slušaona za sve ljubitelje hip-hopa s početkom u 22 sata. Ulaz je besplatan, a oni koji žele, moći će se okušati u samostalnom recitiranju/repanju/fistajlanju.

Drill je podvrsta trap glazbe. Razvio se početkom 2010-ih godina nakon uspjeha repera i producenata kao što su ChiefKeef, LilDurk, LilReese, Fredo Santana, Young Chop, G Herbo, LilBibby i King Louie koji su imali mnogo lokalnih obožavatelja i značajnu prisutnost na internetu. Uslijedila je medijska pozornost i potpisi drill glazbenika za velike izdavačke kuće.

Sljedećeg dana, u subotu, 15. travnja u AKC “Garaže” održat će se i četiri DJ nastupa s početkom u 22 sata, a ulaz je također besplatan. Iz House control kolektiva dolazi zagrebački producent Skols, sa svojim čestim glazbenim partnerom BekSpin-om. Njima će se pridružiti i domaće snage elektronske glazbe DJ WoodooRay i DJ Pneumatik.

Za vizualni identitet ovih događaja zadužen je Visualperformance.

Aktivnost je dio projekta AKC “Garaže” – cjelogodišnji program 2023 koji je financiran od strane Grada Vrbovca, Zagrebačke županije i Ministarstva kulture i medija RH. Rad udruge u 2023. podržava Zaklada Kultura nova.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime