Ginekologinja dr. Lenija Pavić Lugović ponovo na popisu najboljih liječnika

0
Komunalac add

Portal Najdoktor objavio je popis najboljih liječnika u Hrvatskoj prema glasovima pacijenata. Ovo je već deseta godina objave popisa najboljih doktora i doktorica, a kriteriji po kojima je portal birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara; odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara.

Komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata, pojašnjavaju.

Na popis naj doktora 2023. godine ponovno je uvrštena ginekologica vrbovečkog Doma zdravlja mr.sc.dr. Lenija Pavić Lugović. Specijalistica ginekologije i opstetricije s bogatim iskustvom i dugogodišnjom praksom u ambulantnoj ginekološkoj zdravstvenoj zaštiti žena. Uz svakodnevno praćenje svjetskih trendova redovito sudjeluje na brojnim domaćim i međunarodnim edukacijama iz područja ginekologije i opstetricije. Uz to je magistar medicinske znanosti na temu rada Perinatologije (područje koje se bavi trudnicama i porodima). Niz godina zaredom proglašena je za najdoktora na temelju ocjene svojih pacijentica.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime