Generalka Vrbovec protiv Dinama iz Odranskog Obreža

0
Komunalac add

Uoči predstojeće sezone u 3. NL Centar Vrbovčani igraju 20. kolovoza 2022. godine generalku protiv Dinama iz Odranskog Obreža na Gradskom stadionu s početkom u 17,30 sati. Dinamo se kao prvak 4. NL – skupina A plasirao u novoformiranu  u 3. NL Centar. Zadnji puta su PIK Vrbovec i Dinamo igrali zajedno u 2. HNL Središte u sezoni 1997./98. Dakle, proteklo je punih 24 godine da se ponovo u natjecateljskoj sezoni nađu Vrbovec i Dinamo.

Trener Vrbovca Dražen Biškup ima zadnju provjeru protiv Dinama, odnosno da se još jednom uvjeri u igračku formu kompletne vrbovečke momčadi, a tako i pojedinih igrača. Dakako, da pomlađenu momčad Vrbovca očekuje puno izazova u novoj sezoni jer će jednom broju mladih igrači to biti premijerno igranje za seniorsku ekipu. Prema tome Vrbovec ima itekako motiva da odigra što bolju utakmicu protiv gostiju iz Odranskog Obreza, koji će isto tako nastojati da ostave što bolji dojam pred vrbovečkom publikom.

Vrbovec je do sada odigrao  6 utakmica u kojima je zabilježio 2 pobjede jednu utakmicu odigrao neriješeno, a u tri utakmice doživio poraze. Vrbovčani su naročito bolan poraz doživjeli na početku priprema od Samobora. Odigrane pripremne utakmice: 23. srpnja, Vrbovec – Samobor 1:5 (J. Colarić), 30 srpnja, Vrbovec – Bjelovar 0:3, 3. kolovoza, Vrbovec – Bistra 4:2 (Slišković J. Colarić (11m), Martinović, Škaro), 6. kolovoza, Vrbovec – Sesvete 1:3 (Lovrić), 10. kolovoza, Mladost (Ždralovi) – Vrbovec 0:0 i 14. kolovoza, Ban Jelačić (Banovo) – Vrbovec 0:5 (Boroša, J. Colarić, Babić, Škaro (11 m), Turk). Tijekom priprema u vrbovečke strijelce upisalo se 8 igrača što svakako raduje da se proširio krug igrača koji mogu zatresti protivničke mreže.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime