GEM GRUBEŠIĆ kupio zemljište u zoni Poduzetnik

0
Komunalac add

Gradsko vijeće Grada Vrbovca na današnjoj je sjednici donijelo odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za kupnju zemljišta u poduzetničkoj zoni. Kao najpovoljniji ponuditelj odabran je Miljenko Grubešić, vlasnik obrta za proizvodnju metalnih proizvoda GEM GRUBEŠIĆ s ponuđenom ukupnom kupoprodajnom cijenom u iznosu od 638.199,00 kuna.

Podsjetimo, Povjerenstvo za raspolaganje nekretninama u vlasništvu Grada Vrbovca provelo je 29. travnja 2022. godine postupak otvaranja ponuda u 1. krugu za kupnju zemljišta temeljem Javnog natječaja, koji je trajao od 01.04.2022. do 29.04.2022. godine. U prvom krugu Natječaja primljena je jedna ponuda i to ponuditelja Miljenka Grubešića, vlasnika GEM GRUBEŠIĆ, obrta za proizvodnju metalnih proizvoda.

Povjerenstvo je donijelo zaključak da je ponuditelj Miljenko Grubešić sa svojom ponudom ispunio sve formalne uvjete Javnog natječaja te je utvrđen kao najpovoljniji ponuditelj za kupnju zemljišta površine 3016 m2 i za zemljište površine 4863 m2 s ponuđenim iznosom kupoprodajne cijene od 81,00 kn/m2.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime