GDCK Vrbovec: BuBini umirovljenici organiziraju Sportske susrete

0
Komunalac add

Vrbovečki Crveni križ nastavlja s brojnim aktivnostima u sklopu projekta „BuBa – budi uključen, budi aktivan“, namijenjen umirovljenicima s područja Vrbovca i okolnih općina. Među brojnim radionicama, posljednjih mjesec dana umirovljenici se intenzivno pripremaju i za nadolazeće Sportske susrete umirovljenika, koji će se održati ove subote, 9. srpnja, na prostoru NK „Banovo“.

hdrpl

Kako ističe ravnateljica GDCK-a Vrbovec Jelena Mucko, u organizaciji sudjeluju predstavnici partnerskih udruga – Gradska udruga umirovljenika Vrbovec, vrbovečka podružnica Sindikata umirovljenika Hrvatske, Udruga Sv. Margareta iz Dubrave, Udruga umirovljenika Općine Gradec te svi ostali zainteresirani umirovljenici koji sudjeluju u projektnim aktivnostima. –Očekuje nas jedno prekrasno druženje ove subote, kao svojevrsna kruna našeg zajedničkog rada i napora u gotovo dvije godine trajanja projekta. Održat će se natjecanje u tri discipline, pikadu, belotu i potezanju užeta te vjerujemo kako će i ovoga puta naši umirovljenici pokazati pravi sportski duh. Njima, kako znamo, ovo nisu prvi sportski susreti te su nam zaista pomogli sa brojnim korisnim savjetima oko organizacije na čemu im od srca zahvaljujemo. U više su navrata, ne samo kroz ovaj projekt, pokazali solidarnost i osjećaj za zajednicu stoga ne sumnjamo kako će i prvi BuBini sportski susreti ostati svima u divnom sjećanju. Ravnateljica Mucko dodaje i kako organizaciju Susreta podupiru i nogometaši NK Banovo, iskusni i dugogodišnji volonteri Crvenog križa. –Naši dečki iz Kluba, uvijek spremni pomoći, ovoga će puta biti i suci u svim disciplinama tako da će, bez sumnje, natjecanje biti regularno i pošteno, ali u opuštenoj i veseloj atmosferi, zaključuje ravnateljica.

Dodajmo tomu kako će BuBini sportski susreti službeno započeti od 16 sati, nastupom zborske sekcije umirovljenika, a nakon sportskog dijela natjecanja, predviđeno je druženje uz glazbu i okrepu.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime