Gajski vatrogasci “pomeli” konkurenciju

0
Komunalac add

Vatrogasci Gaja jučer su na gradskom natjecanju na svom terenu „pomeli“ konkurenciju. Na natjecanju odraslih, te mladeži i djece Gradske vatrogasne zajednice, Gajci su prva mjesta osvojili u četiri kategorije osvojili prva, te dva druga i jedno treće mjesto. Njihove muška B i ženska ekipa osvojili su prelazne pehare.

Nastupilo je ukupno 17 ekipa u svim kategorijama, a po tri prvoplasirane idu na županijsko natjecanje: seniori već 2. lipnja u Brckovljane, a djeca i mladež u rujnu.

Pehare i diplome ekipama su podijelili Ivica Strnščak, vrbovečki dogradonačelnik i načelnik Stožera Civilne zaštite, koji je čestitao svim sudionicima, pogotovo pobjednicima, ali i organizatoru ovog natjecanja-DVD-u Gaj.

-Vatrogasci su jedina organizirana snaga na koju stanovnici našega grada uvijek mogu računati u bilo kakvoj potrebi. Grad to prepoznaje i zato je ovu veliku obitelj pratio do sada, a tako će biti i ubuduće – kazao je.

Zadovoljstvo organizacijom i postignutim rezultatima nije krio niti predsjednik Gradske zajednice Slavko Povrlišek, zaželjevši ekipama koje su se plasirale na županijsko natjecanje što bolji uspjeh.

Rezultati:

Djeca-žene: 1. Brčevec, 2. Gaj, 3. Lonjica

Djeca-muški: 1. Celine, 2. Gaj I, 3. Gaj II

Mladež-žene: 1. Lonjica, 2. Celine

Mladež-muški: 1. Gaj

Seniori-A: 1.Gaj, 2. Vrbovec, 3. Žunci

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime