Gaj preko Strmca u finale kupa Nogometnog središta Vrbovec

0
Komunalac add

POLUFINALE KUPA NOGOMETNOG SREDIŠTA VRBOVEC

GAJ – STRMEC 3 : 1

GAJ. Igralište NK Gaj. Bez gledatelja.

Sudac: Matija Pajvot (Vrbovec) 7. Pomoćnici: Gordana Katušić (Gradec) i Martin List (Dubrava).

Delegat: Dejan Budić (Vrbovec).

Strijelci: 0:1 Bedeković (29), 1:1 Jankovec (58 11 m), 2:1 Šurmin (65), 3:1 B. Čerkez (85).

GAJ: Kosovec 7, Brlečić 7, (Benko 7), Palikuća 7, (od 46. Šurmin 7), Tomić 7,5, Leljak 7,5, J. Gomerčić 7,5, Jankovec 8, B. Čerkez 8, Kuten 7, (od 81. Gerin -), M. Gomerčić 7,5, S. Čerkez 7,5.

Trener: Dalibor Milanović 7,5.

STRMEC: Plantić 7, (od 46. Škof 6,5), Vuk 6,5, Kranjec 6,5, Trcak 6, Bobinec 6, Posavec 6, H. Šilinić 6, Faletar 6, (od 77. Ključar – ), Šavorić 6, Bedeković 6,5, M. Šilinić 6, (od 46. Mihalic 6).

Trener: Miroslav Vuksanić 6.

Igrač utakmice: Vedran Jankovec.

Gaj je od samog početka utakmice ušao bez respekta protiv papirnatog favorita petoligaša Strmca i kombinatornom igrom prisilio goste na defanzivu. Jankovec je u 10. minuti pronašao Kutena koji se našao u 100 postotnoj šansi, ali je njegov udarac s 10 m Plantić sigurno obranio. Dupli pas u 25. minuti izmijenili su Jankovec i Bojan Čerkez koji je potom tukao s 11 m, ali se Plantić opet istaknuo intervencijom. I tada stiže kazna za domaće promašaje u 29. minuti. Gostujući kapetan Bedeković je izveo slobodni udarac s desne strane s 25 m koji je kroz šumu nogu završio u lijevom donjem kutu. U 36. minuti nova domaća prijetnja jer je s desne strane loptu ubacio Bojan Čerkez koju je zahvatio Jankovec s 14 m, ali opet je na sceni Plantić koji skida udarac.

I u drugom poluvremenu domaći nogometaši igraju kvalitetno, borbeno i požrtvovno što im se na kraju i isplatilo u 58. minuti. U gostujućem kaznenom prostoru bio je srušen Bojan Čerkez pa je sudac Matija Pajvot dosudio kazneni udarac za Gaj. Siguran realizator najstrože kazne bio je Vedran Jankovec za poravnanje rezultata. Dvije minute kasnije Pajvot sudi i drugi kazneni udarac za domaćina, ali je ovaj puta Jankovec s bijele točke pucao iznad gostujućih vrata. U jeku domaćih napada u 63. minuti Bojan Čerkez je s 14 m pogodio lijevu vratnicu. Bolju igru Gaj je pretočio u vodstvo u 65. minuti. Jankovec je probio po lijevoj strani vratio prizemnu loptu koju je iz blizine Šurmin gurnuo u gol. Nova velika domaća šansa bila je u 82. minuti jer je Josip Gomerčić dodao loptu Bojanu Čerkezu koji je neometan pucao s 11 m, ali je Škof sjajnom obranom spasio svoja vrata. Gaj je u samom finišu utakmice riješio pitanje pobjednika u 85. minuti. Jankovec je asistirao Bojanu Čerkezu koji je ovaj puta s 10 m neobranjivo pogodio u lijevi gornji kut za domaću pobjedu 3:1.

Gaj je nadigrao goste iz Bedenice i ponovo se pokazao kao nepremostiva prepreka za Strmec. Velika i zaslužena domaća pobjeda, u kojoj su briljirali Vedran Jankovec i Bojan Čerkez, za  ulazak Gaja u finale kupa NS Vrbovec.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime