Gaj pobjednik memorijalnog turnira „Mudrić – Smajlović 2022.“ u Gradecu

0
Komunalac add

NK Sloboda je u prijašnjim godinama na svom igralištu u Gradecu tradicionalno organizirala memorijalni turnir Vladimir Mudrić, koji od ove godine nosi naziv memorijalni turnir Mudrić – Smajlović. Na ovogodišnjem turniru sudjelovale su 4 momčadi: Gaj, Mladost iz Velikog Ravna, Rakovec i domaćin Sloboda. Mladost, koja je u 3. ŽNL NS Koprivničko-križevačke županije, prvi puta je nastupila na turniru. Prije početka utakmica održana je minuta šutnja u spomen na preminule Vladimira Mudrića i Mehmeda Smajlovića koji su nezaobilazna imena u sportskom i nogometnom životu Općine Gradec.

Mladost osvojila 2. mjesto na memorijalnom turniru „Mudrić – Smajlović 2022.“

Turnir su otvorile ekipe Slobode i Mladosti, a pobjeda je pripala gostima rezultatom 2:0. Oba pogotka za Mladost postigao je Jakopović, dok je gostujući vratar Letoja obranio kazneni udarac Tokaliću. U drugoj utakmici između Gaja i Rakovca koja je obilovala šansama na obje strane, u regularnom dijelu nije bilo zgoditaka. Nogometaši Gaja su bili precizniji kod izvođenja jedanaesteraca 5:4 i tako se plasirali u finale. U borbi za treće mjesto između Slobode i Rakovca mreže su mirovale pa je utakmica završila bez pogodaka. Igrači Rakovca su bili prisebniji kod pucanja jedanaesteraca i rezultatom 4:3 osvojili treće mjesto. U finalnoj utakmici Gaj je zasluženo pobijedio Mladost rezultatom 4:1. Za Gaj su golove zabili: S. Čerkez (11m), Mijatović, Pajur i Gomerčić, dok je za Mladost strijelac bio Mušlek.

Rakovec osvojio 3. mjesto na memorijalnom turniru „Mudrić – Smajlović 2022.“

Gaj je osvojio memorijalni turnir „Mudrić – Smajlović 2022.“, a za pobjednički sastav igrali su: Kuten, Benko, Biškupec, Pajur, Badenić, Tišljarec. Cuzelj, Gomerčić, Mijatović, S. Čerkez, Medverec, Dončević, Skočić, Kaluđerović i Grgoić, kojem je trener bio Hrvoje Medverec.

Drugo mjesto je osvojila Mladost u sastavu: Letoja, Belobrk, Vorih, Štifan, M. Španić, Mušlek, K. Španić, Mikadi, Huzjak, Kovačić i Jakopović, koje je vodio trener Dražen Pavliček.

Rakovec je osvojio 3. mjesto u sastavu: Pratljačić, Gudić, Jaić, Prelec, Pavlović, Krvarić, Očić, Baček, B. Čerkez, Radotović, Kuzmek, Ferenčak, Jendriš, Palinić i Zadravec, a trener je bio Dalibor Milanović.

Domaća Sloboda je na turniru igrala u slijedećem sastavu: Vrbnjak, Vinceković, Rajtar, Đurić, A. Blažinović, Majstorović, I. Blažinović, Tokalić, F. Vodopija, Mudrić, D. Vodopija, Košak, Fugaj, Dreta, Smogor, Kresaj, Potočić i Šoštarić. Slobodu je vodio trener Mario Husnjak.

Sloboda završila na 4. mjestu memorijalnog turnira „Mudrić – Smajlović 2022.“

Organizatori su svim ekipama dodijelili pehare, a pobjednik Gaj je u jednogodišnje razdoblje dobio i prijelazni pehar turnira. Strijelac turnira bio je Petar Jakopović s dva pogotka. Utakmice su sudili Rafaelo Bartol iz Svetog Ivana Žabna i Ivan Bukovčan iz Cubinca. Oko stotinjak gledatelja, među kojima je bilo dosta sportskih djelatnika i bivših nogometaša, moglo je uživati u turnirskim utakmicama i sportskom druženju.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime