Gaj iznenadio Rakovec i pobijedio 3:0

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

RAKOVEC  – GAJ 0:3

Vrbovec, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Bez gledatelja.

Sudac: Saša Jantoljak (Kunđevac).

Strijelci: 0:1 Kuten (37), 0:2 Leljak (57 11m), 0:3 M. Gomerčić (72).

RAKOVEC: Jurić, Babić, Brlečić, Jendriš, N. Jaić, Krvarić, Radotović, I. Grgoić, Novoselec, Stojanović, Presečki. Još su igrali: Marković, M. Jaić, P. Pajur i E. Pajur.

Trener: Željko Radotović.

GAJ: Kosovec, Drašković, Benko, Šurmin, Jaković, Tomić, Jankovec. M. Gomerčić, Kuten, J. Gomerčić, B. Čerkez. Još su igrali: S. Čerkez, Palikuća Leljak i S. Grgoić.

Trener: Dalibor Milanović.

Rakovec već na početku utakmice u 3. minuti ne koristi 100 postotnu šansu jer je Presečki dodao loptu Stojanoviću koji neometan s 10 m puca visoko iznad gostujućeg gola. Time je Stojanović otvorio seriju promašaja napadača Rakovca koji nisu iskoristili svoje prilike. Za razliku od Rakovčana motivirani igrači Gaja ostvarili su rezultatsku prednost u 37. minuti. Josip Gomerčić je ubacio loptu s desne strane koju je propustio Šurmin, a Kuten s 11 m preciznim udarcem svladao vratara Jurića. U 50. minuti u domaćem kaznenom prostoru bio je srušen Leljak pa je sudac Jantoljak pokazao na bijelu točku za Gaj. Kazneni udarac nije realizirao Kosovec koji je promašio gol. Drugi kazneni udarac za Gaj bio je dosuđen u 57. minuti nakon rušenja Palikuće u domaćem kaznenom prostoru. Ovaj puta najstrožu kaznu sigurno je izveo Leljak i povećao vodstvo Gaja na 2:0.

Pitanje pobjednika definitivno je riješeno u 72. minuti utakmice. Kosovec je ispucao dugu loptu koju je Leljak glavom prenio do Jankovca, koji je asistirao Mišelu Gomerčiću koji iz blizine zabija i treći pogodak za Gaj. Nogometaši Gaja su vrlo dobrom igrom iznenadili petoligaša Rakovca i zasluženo slavili. S druge strane Rakovčani su podbacili i očito je da se nalaze u krizi igre i rezultata jer još uvijek nisu pronašli pravu igračku formu.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime