Gaj i Sloboda remizirali 2 : 2

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

GAJ – SLOBODA 2 : 2

Vrbovec, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Bez gledatelja.

Sudac: Čerkez (Vrbovec).

Strijelci: 1:0 Leljak (19), 2:0 A. Kuten (49), 2:2 Vodopija (55), 2:2 A. Blažinović (60).

GAJ: Z. Kuten, Palikuća, Leljak, Šurmin, A. Kuten, Tomić, Jaković, J. Gomerčić, Jurić, M. Gomerčić, Jankovec. (još su igrali: S. Čerkez i Preljević.)

Trener: Dalibor Milanović.

SLOBODA: P. Vrbnjak, I. Blažević, Vinceković, Šoštarić, M. Rožić, A. Blažinović, Đuras, Funtak, Tokalić, Vodopija, Tuk. (još su igrali: Potočić, R. Vrbnjak, Sentić, D. Rožić i Smogor.)

Trener: Tomislav Mudrić.

U prvoj pripremnoj utakmici Gaj i Sloboda odigrali su neriješeno 2:2, što je prema prikazanoj igri i stvorenim prigodama u konačnici i najrealniji rezultat.

Početak je pripao nogometašima Gaja koji su početnu inicijativu pretvorili u vodstvo u 19. minuti. Jankovec je ubacio s desne strane, a mrežu gostiju je sa 7 m zatresao Leljak. Anđelko Kuten je u 49. minuti prekrasnim udarcem pogodio u desni gornji kut i povećao vodstvo Gaja na 2:0.

Međutim, gosti iz Gradeca se nisu predavali nego su opasnim kontranapadima ugrožavali vrata Gaja. Sloboda je u 66. minuti smanjila rezultat. Tokalić je probio po lijevoj strani i centrirao, a loptu je s 15 m preciznim udarcem pospremio u donji desni kut Vodopija. U 60. minuti Tuk je ubacio s lijeve strane, a prisebni Andrija Blažinović s 11 m postiže zgoditak za poravnanje rezultata 2:2.

Kod Gaja tragičar Goran Jurić nije iskoristio tri velike šanse za postizanje pogotka dok je veteran Zdravko Kuten hrabrim intervencijama spašavao svoja vrata pred mladim napadačima Slobode.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime