Frigan, Kobelščak, Pavić, Tičak i Trošić novi igrači Vrbovca

0
Komunalac add

Vrbovec intenzivno radi na dovođenju igračkih pojačanja kako bi što spremnije dočekao prvenstvo u 4. NL Središte Zagreb skupini B. Najzvučnije nogometno ime je povratnik Krešimir Frigan koji je u sezoni 2021./22. igrao za Vrbovec, a do sada je bio igrač austrijskog kluba Sinabelkirchena. Frigan je iskusni igrač koji će svojim nogometnim znanjem uvelike doprinijeti podizanju kvalitete vrbovečkog sastava.

Novi vrbovečki igrači su još: Emanuel Kobelščak (Radnik Križevci), Matej Pavić (Bjelovar), Luka Tičak (Zelina) i Matija Trošić iz Bana Jelačića iz Banova, koji su zadovoljili na dosadašnjem dijelu priprema i za koje je „zeleno svijetlo“ dao trener Antun Anthony Pavlović. Radi se uglavnom o mladim i talentiranim nogometašima koji žele igračku afirmaciju stjecati u Vrbovcu.

Stvaramo novu vrbovečku momčad jer su nas dojučerašnji prvotimci napustili. Nije lako, ali polako slažemo igrački mozaik. Ovo je prije svega prilika za mlade igrače željne dokazivanja da se nametnu svojim odgovornim radom, savjesnim odnosom i neupitnim talentom i da izbore svoje mjesto u Vrbovcu. U međuvremenu smo u kontaktu s još nekolicinom igrača te se nadamo da ćemo postići zajednički dogovor. Dakle, još uvijek angažirano radimo na dovođenju novih igrača kako bi pojačali konkurenciju, a time i igrački kadar uoči predstojeće sezone – izjavio je predsjednik Dražen Prelog u povodu formiranja nove seniorske ekipe.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime