FOTO Zrinskaši oduševili publiku tradicionalnim Božićnim koncertom

0
Komunalac add

U dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec večeras je održan Božićni koncert HKUD-a Petar Zrinski. U programu su sudjelovale sve sekcije društva: folkloraši (od najmlađih do veterana), tamburaši, zbor i ŽVS Lera. Gost na koncertu bio je Roko Radovan iz Lumbarde na Korčuli koji je pjevao uz pratnju Karle Strott na klaviru.

Zrinskaši su i ovog puta svojim plesnim, pjevačkim i glumačkim točkama oduševili publiku koja se okupila u velikom broju, a koncert se zbog velikog interesa održava u tri termina. Prvi je održan od 16 sati, drugi od 18 sati, a treći počinje u 20 sati.

Na kraju prvog koncerta predsjednica društva Ena Francuz zahvalila je publici na dolasku i podršci te svim članovima društva. Kao mali znak pažnje, za doprinos koncertu i društvu, uručeni su pokloni dirigentu Tomislavu Ružaku, voditeljici i koreografkinji folklornog ansambla HKUD-a Petar Zrinski Ljiljani Stanko, korepetitoru dječjeg ansambla HKUD-a Petar Zrinski Danijelu Blagecu te gostima na koncertu Roku Radovanu i Karli Strott.

U nastavku donosimo dašak atmosfere kroz bogatu fotogaleriju.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime