FOTO Završna priredba Dječjeg vrtića Vrbovec

0
Komunalac add

Dječji vrtić Vrbovec održao je 26. svibnja u dvorani OŠ Marije Jurić Zagorke svoju tradicionalnu završnu svečanost kojom je obilježen kraj još jedne pedagoške godine i 49. rođendan vrbovečkog vrtića. Djeca su zajedno sa svojim odgojiteljicama pripremila razigran program.

Na priredbi je nastupilo sedam od ukupno 16 vrtićkih skupina. Na završnoj svečanosti sudjelovale su Točkice i odgojiteljice Snježana Prebežić i Ivona Octenjak, skupina Lavići i odgojiteljice Ivana Vereš i Ana Bušić Spajić, zatim Zvjezdice i odgojiteljice Alenka Jakšić i Anita Magdalenić, Medvjedići i odgojiteljice Anita Šlibar i Iva Drožđan, skupina Vrapčići i odgojiteljice Natalija Šustek i Katarina Dragičević, Ružice i odgojiteljice Mirjana Korenika i Sunčica Kresaj Dugac te Leptirići i odgojiteljice Goranka Benko i Željka Jakopec.

Na kraju svečanosti zamjenica ravnateljice Dječjeg vrtića Vrbovec Petra Prelog uručila je poklon odgojiteljici Željki Jakopec povodom odlaska u mirovinu nakon 44 godine radnog staža u vrtiću. Leptirići su zatim svojoj teti Željki poklonili cvijeće, svako dijete po jednu crvenu ružu kao znak ljubavi i zahvalnosti. Leptirićima, Ružicama i Vrapčićima ovo je ujedno bila i zadnja vrtićka priredba, jer na jesen ih čeka škola i novi izazovi.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime