FOTO Veterani otvorili 43. memorijalni turnir Čedomil Drvenkar

0
Komunalac add

Tradicionalni vrbovečki 43. memorijalni malonogometni turnir Čedomil Drvenkar otvorile su veteranske momčadi. Turnir se igra u organizaciji NK Lonje, a za zapisničkim stolom za organizaciju turnira odgovaraju: Igor Maksimović, Karlo Severec, Danijel i Marko Solarić. Veteranske utakmice sudili su: Bojan Čerkez iz Vrbovca, Davor Jukić iz Farkaševca i Matija Spudić iz Ivanić-Grada.

Rezultati po skupinama:

CB Martin– Videomix Vrbovec 2:0 Leboš2

LIH – Mikra 3:0 Šimek, Baričević, Jurić

Videomix Vrbovec – MNK Montana 0:2 Rac 2

LIH – Pekarna Jagić 0:3 Smok, Jurić, Ceboci

MNK Montana – CB Martin 3:1 Mesec, Rac, Horvat/Bencalić

Mikra– Pekarna Jagić 3:3 Delić 2, Palinkaš/ Smok 2, Ceboci

NC Pupse – CB Donitej&Poliklinika Ribnjak 0:1 Gabud

CB Myplace– Građevinarstvo Stipić 1:0 Dimović

NC Pulse – Kuzmaboys 0:3 Novački, Bedeković, Hadaš

IT Menagment – CB My place 0:0

CB Donitej&Poliklinika Ribnjak – Kuzma boys 1:0 Bradić

IT Menagment– Građevinarstvo Stipić 1:2 Lončar/Štulec, Makarun

Sigurno je najuzbudljivija utakmica u veteranskom turnira bila između ekipa Mikro i Pekarne Jagić u kojoj je postignuto 6 pogodaka i koja je na kraju završila rezultatom 3:3. Najtvrđa utakmica bila je između momčadi IT Menagment i CB My place u kojoj nije bilo pogodaka. Branitelj prošlogodišnjeg naslova vrbovečki sastav CB Donitelj&Poliklinika Ribnjak i trećeplasirana ekipa Kuzma boys iz Bedenice su se plasirali u četvrtfinale veteranskog turnria. Razočarali su vrbovečki veterani u sastavu Videomixa Vrbovec kojima baš nije ništa polazilo za nogom pa su ispali već u skupnoj fazi natjecanja. I sam voditelj ekipe Tomislav Posavec nije mogao vjerovati da su tako neslavno završili ovogodišnji nastup na turniru. Na vrlo jakom veteranskom turniru svojom igrom istaknule su se momčadi CB Donitelj&Poliklinika Ribnjak, MNK Montana, Pekarna Jagić i Kuzma boys.

U četvrtfinalu se sastaju: CB Donitelj&Poliklinika Ribnjak – CB Martin, MNK Montana – Kuzma boys, CB My place – LIH i Pekarna Jagić – Građevinarstvo Jagić.

Veterani su još jednom pokazali raskoš nogometnih umijeća od fenomenalnih vratarskih obrana, do efektnih zgoditaka i lucidnih rješenja te nadasve fanatične borbenosti. Publika je definitivno mogla uživati u njihovim nogometnim majstorijama.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime