FOTO: Učenici i nastavnici Glazbenog odjela II. OŠ oduševili nastupom

0
Komunalac add

Jučer je u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec održana „Fašnička Eurovizija“ Glazbenog odjela II. osnovne škole Vrbovec. Pravi fašnički spektakl pratila je brojna publika, a u dvorani se tražilo mjesto više.

U sklopu programa nastupili su nastavnici i učenici (tamburaši, solisti i zbor). Učenici Glazbenog odjela nastupili su i u pojedinačnim izvedbama koje su oduševile publiku. Cijeli koncert zamišljen je kao eurovizijsko natjecanje, a u pauzama dok su se prebrojavali glasovi nastupali su „gosti“ iz Amerike.

Ovakav fašnički koncert održan je drugu godinu zaredom, a publika će zasigurno posebno pamtiti zanimljive obrade popularnih pjesama te činjenicu da su nastavnici svirali instrumente koje inače ne sviraju. Učenici i nastavnici ovoga puta izveli su eurovizijski hit grupe ABBA „Waterloo“, ali i obrade raznih popularnih skladbi iz eurovizijskih zemalja. Moglo se tako čuti pjesme True colors, All of me, Večer na Robleku, Santa Lucia, Someone like you, Jovano, Jovanke, My heart will go on i još pouno toga.

Program su vodili profesori Glazbenog odjela Jelena Geček i Hrvoje Herček.

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime