FOTO Rekordan broj natjecatelja na Atletskom mitingu “Salix sub astra”

0
Komunalac add

Na Trgu Petra Zrinskog danas se održava 5. Atletski skakači miting “Salix sub astra” na kojem će se ponovno okupiti domaći i strani atletičari i atletičarke i odmjeriti snage u tri discipline – skoku s motkom, skoku u dalj i troskoku.

Ove godine na natjecanje je prijavljeno rekordnih 86 natjecatelja. Miting je započeo jutros u 10 sati finalom troskoka za žene. Natjecanje se nastavlja od 11.30 sati kada kreće skok u dalj za žene, zatim u 13 sati atletičari i atletičarke natječu se u skoku u dalj ( M i Ž). Od 16 do 18 miting će uživo prenositi Sportska televizija. U tom vremenu održat će se natjecanja troskok za žene i muškarce, zatim skok u dalj za žene i muškarce te od 20 sati skok s motkom za žene i muškarce.

Vrbovčanka Greta Dautanec ove godine ponovno će se natjecati u skoku s motkom, dok će se još jedan Vrbovčanin, Ivan Badalić, domaćoj publici predstaviti u troskoku.

Atletski miting organizira Atletski klub Sv. Vid Vrbovec u suradnji s Turističkom zajednicom grada Vrbovca te Gradom Vrbovcem. Atletski klub Sveti Vid dobio je potvrdu Svjetske atletske federacije (IAAF) da je ovaj miting uvršten u službeni kalendar natjecanja za 2023. godinu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime