Na manifestaciji „Kaj su jeli naši stari“ danas su proglašena najbolja jela udruga žena. Jela od tikvanje ocjenjivao je stručni u sastavu chef Tomislav Špiček, delikates majstor i kuhar PIK-a Vrbovec Marko Lučić i glavni kuhar Restorana Marija Antonio Koprić.
Udruge žena koje sludjeluju na manifestaciji za ocjenjivanje jela i kolača pripremile su Čušpajz od tikvanje i bučnicu.
NAGRADE ZA NAJBOLJI ČUŠPAJZ OD TIKVANJE:
- mjesto – Udruga žena Pirakovec
- mjesto – Udruga žena Tučenik
- mjesto – Sindikat umirovljenika Vrbovec
NAGRADA ZA NAJBOLJU BUČNICU:
- mjesto Udruga žena Gaj
NAGRADA ZA NAJBOLJI ČUŠPAJZ PO IZBORU UDRUGA ŽENA:
- mjesto Udruga žena Gaj
Na turističko-kulinarskoj manifestaciji “Kaj su jeli naši stari” ukupno sudjeluje 13 udruga žena i Udruga pera.
Stručni žiri danas je ocjenjivao 12 jela.
Nagrade i priznanja dobitnicima su uručili gradonačelnik Denis Kralj i direktorica TZ Grada Vrbovca Jasna Benedik.