FOTO Prekrasni konji vrbovečkih konjara izazvali veliko zanimanje građana

0
Komunalac add

Na Sajmištu se danas održava 17. izložba konja Hrvatskog hladnokrvnjaka i revija toplokrvnih pasmina i ostalih tipova konja članova Konjogojske udruge Vrbovec. Brojne je posjetitelje koji su došli uživati u prekrasnim životinjama pozdravio predsjednik udruge Željko Vrščak. –Zadovoljstvo je vidjeti da smo se ponovno okupili i da našu tradiciju nismo prekinuli ni u ovim vremenima pandemije. Pohvalit ću nas i reći da smo i prošle godine jedini u Hrvatskoj uspjeli organizirati reviju toplokrvnih pasmina konja. Svake nas je godine sve više u udruzi i jako sam zadovoljan kad vidim da nam se pridružuju i mlađi naraštaji – rekao je Vrščak.

Dobrodošlicu je građanima poželio i zamjenik gradonačelnika Grada Vrbovca Marko Belošević. –Održati već 17. manifestaciju u nizu stvarno je veliki poduhvat osobito u današnja vremena. Drago mi je da ste uspjeli nastaviti tradiciju, a svim konjarima želim puno uspjeha i sreće na današnjoj izložbi, a svim gostima odličnu zabavu – naglasio je Belošević.

Izložbu je otvorila direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovca Jasna Benedik. –Trudimo se poduprijeti sve aktivnosti Konjogojske udruge Vrbovec i naša Ženska konjička garda i sve što pridonosi promociji našeg lijepog grada. Svim posjetiteljima želim ugodan dan, a nadam se da se uskoro vidimo i na našem Vrbovečkom projahivanju – rekla je Benedik.

Posjetiteljima su se na početku izložbe obratili  dr. Vesna Tomše-Đuranec ispred HAPIH-a i predstavnici Središnjeg saveza udruge uzgajivača Hrvatskog hladnokrvnjaka Miško Šklempe i Slaven Kolarić. Nakon službenog otvorenja započeo je prikaz grla po kategorijama. Uživajte u velikoj fotogaleriji.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime