FOTO Prekrasan početak Adventa u Vrbovcu

0
Komunalac add

Proteklog je vikenda, otvorenjem klizališta na gradskom trgu, započeo Advent u Vrbovcu. Brojni su posjetitelji jedva dočekali uživati u klizanju na novom, ove godine proširenom klizalištu. U subotu su poslijepodne, u sklopu adventskog programa, na trgu nastupili Plesni klub Lana, ŽVS Lera i Zagrebačke pahuljice.

Posjetitelji su također uživali u pravoj božićnoj čaroliji uz ukusnu hranu i piće. Za dobru atmosferu navečer se pobrinula grupa Alibi. Na adventskom vijencu postavljenom u gradskom parku, u subotu je zapaljena prva svijeća.

Adventska događanja u našem gradu trajat će sve do 8. siječnja. – Donosimo vam brojna iznenađenja. Klizalište koje je ove godine još veće i ljepše, puno lampica i veselih dekoracija, božićne sajmove, brojne kreativne radionice i pričaonice, raznovrsne zanimljive animacije uz darivanje djece, posebno osmišljenu tvornicu igračaka, noćne šetnje, predstave i koncerte, puštanje lampiona, doček Nove godine uz koncert Marka Vukesa, raskošni vatromet i još mnogo, mnogo toga –  poručila je direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovca Jasna Benedik.

Podsjećamo, radno vrijeme klizališta je svakog dana od 10 do 22 sata, osim blagdanima.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime