FOTO Prekrasan Božićni koncert Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec

0
Komunalac add

Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec sinoć su, u dvorani Osnovne škole Marije Jurić Zagorke, održali svoj tradicionalni Božićni koncert. Ovoga puta to je bio 21. koncert po redu pod nazivom „Neka priča počne“. Ponovo su svojim plesnim i glazbenim točkama oduševili brojnu vrbovečku publiku koja je popunila dvoranu.

Tako je publika mogla uživati u 13 točaka, a nastupile su sve skupine mažoretkinja, juniorke, kadetkinje i seniorke. Božićnu atmosferu na sinoćnjem su koncertu upotpunile pjesme u izvedbi zbora HKUD-a Petar Zrinski.

Dirigent Limene glazbe bio je David Horvatić. Koncert je vodio Želimir Štefanović. Scenografiju je izradila Renata Pisačić, a za frizuru i šminku zadužene su bile Lea i Iva Juren. Podsjetimo, predsjednik društva je Tomislav Puđa, a voditeljica mažoretkinja Nikolina Kornet. Trenerice seniorki su Ivona Kostiha i Nikolina Kornet, kadetkinja B Veronika Remenarić i Barbara Jezerčić, kadetkinja D Lara Šimunec i Petra Siščan, kadetkinja A Korina Kamenarić i Lorena Besedić, a kadetkinja C Marta Rabudić i Josipa Ivančan. Juniorke treniraju Klara Jelen i Lorena Gregurić. Trenerice seniorki su Anja Pisačić i Ivona Kostiha.

-Ovo je zaista dugoočekivani Božićni koncert. Prošle godine zbog pandemijske situacije nažalost nismo mogli održati naš tradicionalni koncert u dvorani, ali smo povodom Božića na trgu počastili naše sugrađane nastupom. Svi smo se jako veselili ovom koncertu i željno smo ga iščekivali – istaknuo je predsjednik Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec Tomislav Puđa.

Generalni sponzori Božićnog koncerta bili su Grad Vrbovec, Zagrebačka županija, PIK Vrbovec, Turistička zajednica Grada Vrbovca i Radio Vrbovec. U nastavku donosimo bogatu galeriju fotografija.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime