FOTO Pevex otvorio novi prodajni centar u Vrbovcu

0
Komunalac add

Prvi hrvatski trgovački lanac PEVEX d.d. danas je svečano otvorio novi prodajni centar u Vrbovcu. Na gotovo 2.000 četvornih metara kupcima je dostupno gotovo 9.000 proizvoda, s mogućnošću kupovine više od 40 tisuća artikala putem usluge Click&Collect ili preko narudžbe u samom prodajnom centru.

Kroz novi prodajni prostor u Vrbovcu gradonačelnika Denisa Kralja proveo je predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo. – Predviđeni investicijski ciklus ide željenom dinamikom i baš kao što smo najavljivali širimo prodajnu mrežu. Godinu završavamo dobrim poslovnim rezultatima i uspješnom realizacijom strateških projekata – Bubalo.

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj istaknuo je kako se uvijek veseli kada u naš grad dolazi novi investitor. – Mislim da svaka nova investicija povećava kvalitetu života jer postajemo kao grad atraktivniji, zanimljiviji za stanovanje te također na taj način nudimo građanima usluge u njihovom gradu kako ne bi trebali odmah kada im nešto zatreba, ići primjerice u Zagreb, već pronaći tu kod nas. Hvala vam još jednom na ovoj investiciji – poručio je Kralj.

Novi centar zapošljava 18 djelatnika iz Vrbovca i okolice, a nalazi se u sklopu trgovačkog centra Bravel na adresi Zagrebačka 146. Kupci imaju mogućnost kupovanja asortimana iz osam programa: Građevina i boje, Željezarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji i roba široke potrošnje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime