FOTO Novi početak – Otvorena trgovina Pevec u Vrbovcu

0
Komunalac add

Nova trgovina Pevec u Vrbovcu otvorila je danas svoja vrata kupcima. Zdravko i Višnja Pevec otvorili su svoj prvi dućan nakon punih 13 godina.

Hvala svima na dolasku, ovo me je sve dirnulo. Prošlo je 13 godina otkad smo vodili jednu od pet najvećih firmi u državi i zapošljavali četiri tisuće radnika. Puno toga smo prošli, pravu kalvariju, no skupili smo snage za novi početak – emotivan je bio na otvorenju Zdravko Pevec. Njegova supruga Višnja ne želi se vraćati u prošlost. –Neću gledati unatrag. Danas krećemo ponovno, kroz mala vrata. Hvala svima na dolasku i podršci – rekla je.

Novu je trgovinu otvorio gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj. –Drago nam je što izabrali Vrbovec za svoj novi početak. Nadam se da je ovo prvi od brojnih dućana koje ćete otvoriti diljem zemlje – rekao je Kralj.

Datum otvaranje trgovine nosi još jednu posebnu simboliku, danas je naime i rođendan gospođe Pevec, koju je suprug Zdravko razveselio zanimljivim poklonima.

Na otvorenje su došli brojni poznati gosti i zainteresirani građani koji su razgledali prostor nove trgovine. Na 500 kvadrata kupci mogu potražiti asortiman različitih proizvoda. Pogledajte fotogaleriju.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime