FOTO “Marginalci” u Vrbovcu – druženje s publikom prije rasprodanih projekcija

0
Komunalac add

U sklopu promotivne turneje novog filma Kerekesh teatra “Marginalci”, poznati glumci Ljubomir i Jan Kerekeš posjetili su večeras naš grad i prije čak tri kino projekcije u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec družili se i fotografirali s građanima. Brojni su Vrbovčani večeras odlučili pogledati komediju “Marginalci” koja osvaja publiku diljem Hrvatske i obara rekorde gledanosti.

Naš je film dosad vidjelo više od 42 tisuće gledatelja, čujemo i da su sve tri projekcije u Vrbovcu večeras rasprodane, hvala vam puno, moramo ponovno doći. I dalje ćemo raditi nove filmove i projekte u sklopu našeg Kerekesh teatra, hvala vam na podršci i uživajte u filmu – poručio je Vrbovčanima prije početka prve projekcije Ljubomir Kerekeš.

Radnja filma vodi nas ni desno, ni levo već samo u Črevo. Tamo je Bog rekao laku noć i upravo tamo dolazi NNHTV (“Naša najnovija hrvatska televizija”) snimiti prilog o hrvatskom seljaku u Europi. Predsjednik, animator kulture, blagajnica i predstavnik nacionalne manjine spremaju se za najvažniji dan u godini – skupštinu sela Črevo. Marginalci publici garantiraju odličnu zabavu i puno smijeha.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime