FOTO Ljetna SLAMARAMA uživancija ponovno u Vrbovcu

0
Komunalac add

Mali festival velikih skulptura od slame SLAMARAMA održava se ponovno u Vrbovcu u organizaciji Turističke zajednice Grada Vrbovca te izvedbi udruge Artoratorij u suradnji s Birtijom Vrbovec. Čak osam umjetnika i umjetnica izrađuje velike skulpture od slame na livadi kod gradskog parkinga, na zadanu temu “povrće”.

Festival već tri dana privlači pažnju brojnih građana, pogotovo djece koja su se odmah prepustila pravoj ljetnoj uživanciji na slami. Unatoč kišovitom vremenu koje nas prati od početka festivala, skulpture odlično napreduju, a svi građani koji to žele mogu se i sami priključiti izradi skulptura i druženju s umjetnicima. Današnji program organizatori su prilagodili promjenjivom vremenu.

-U namjeri da se prilagodimo nestalnom vremenu danas radionica traje do mraka! Što znači tijekom čitavog dana, u suhim periodima, djeca se mogu priključiti Ivanu i Vereni u izradi velike svinjice od slame namijenjene dječjoj igri – poručuju iz udruge Artoratorij.

Ne zaboravite na nagradnu igru, dođite na SLAMARAMU i odaberite svoj rame. -Kakva bi to SLAMARAMA bila da nismo pripremili i rame od slame. Svoje kreativne fotografije možete nam slati i “postati” direktno na naš Facebook događaj, a očekuju vas i vrijedne nagrade – podsjećaju organizatori.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime