FOTO Hrvački klub PIK Vrbovec domaćin Prvenstva Hrvatske za seniore i kadete

0
Komunalac add

Hrvački klub PIK Vrbovec danas je ponovno domaćin najboljim hrvačima. U dvorani OŠ Marije Jurić Zagorke održava se Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore u hrvanju slobodnim načinom za 2023. godinu te Pojedinačno prvenstvo Hrvatske U-17 u hrvanju slobodnim načinom za 2023. godinu.

U ime domaćina natjecatelje je na početku pozdravio predsjednik Hrvačkog kluba PIK Vrbovec Tomislav Grežina i zaželio im puno sportske sreće u današnjim borbama. – Želim da danas kapitalizirate svoje naporne treninge i da sve prođe u pravom sportskom duhu i fairplayu – poručio je Grežina.

Hrvačima se obratio i Vladimir Bregovič, predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza te najavio aktivnu 2024. godinu s velikim očekivanjima na domaćem i međunarodnom planu. – Naravno da ćemo imati i više olimpijaca u Parizu 2024. godine jer dečki zaista naporno rade, a najavljujem i mogućnost da budemo organizatori Prvenstva svijeta 2025. godine u Zagrebu, aplikaciju smo poslali i dobili smo sve potrebne suglasnosti tako da vjerujem da ćemo uskoro otvarati šampanjac. Naravno da svega toga ne bi bilo da nije vas na strunjačama i vaših rezultata jer bez vas to ne bi išlo – naglasio je Bregović.

Prvenstva je otvorio predsjednik Gradskog vijeća Grada Vrbovca Krunoslav Sohora i zaželio svima toplu dobrodošlicu u Vrbovcu. – Hrvački klub PIK Vrbovec ove godine slavi i veliki jubilej, 50 godina postojanja, a kroz svoje djelovanje istaknuo se u jednog od najvećih promotora vrbovečkog sporta – naglasio je Sohora.

Na natjecanjima sudjeluje ukupno 136 hrvača iz 21 kluba. Suorganizator natjecanja je Hrvatski hrvački savez.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime