FOTO Dječji vrtić DIN-DON Gradec proslavio prvi rođendan

0
Komunalac add

U Gradecu je danas obilježen prvi rođendan Dječjeg vrtića DIN-DON. Prošle je godine, na današnji datum, ovaj vrtić otvorio svoja vrata za 85 mališana, uzrasta od jaslica do predškole. Povodom prve godišnjice, djeca su zajedno s odgajateljicama pripremila prigodni program kojim su veselo i raspjevano obilježili rođendan svog vrtića.

Priredba je održana u holu, a na početku se okupljenima kratko obratila ravnateljica Dunja Barušić. Pozdravila je prisutne te posebno zahvalila djelatnicima, odgajateljicama i svim ostalima koji su sudjelovali u projektu izgradnje ovog vrtića.

Priredbi je, uz ostale goste, prisustvovala i načelnica Općine Gradec Ljubica Ambrušec. –Danas nam je svakako poseban dan. Svi smo jako radosni i posebno emotivni zato što nas ova prekrasna dječica, naši vrtićanci, doista obraduju svakog dana. Posebno danas, razveselili su nas svojim prigodnim programom kojeg su pripremili. Godinu dana je prošlo kako je vrtić krenuo s radom. Imamo prekrasne odgajateljice i ravnateljicu, naše tehničko osoblje, dakle čitavi tim. Svi su oni jedna lijepa simbioza ovdje u vrtiću koja će našu dječicu usmjeriti na dobar, pošten i kvalitetan put napretka u njihovim, sada malim, a kasnije i velikim životima. Što drugo reći nego da je to jedna velika sreća. Mnogo truda i rada je bilo potrebno da dođemo do toga da osnujemo vrtić, napravimo ovu prekrasnu zgradu. Radosna su djeca i njihovi roditelji, kao i njihove bake i djedovi – rekla je načelnica Ambrušec.

Podsjetimo, izgradnja vrtića DIN-DON vrijednog 9,2 milijuna kuna sufinancirana je europskim sredstvima sa 7,4 milijuna kuna. Vrtić kapaciteta stotinjak djece raspoređenih u četiri vrtićke jedinice smješten je u centru Gradeca, pored zgrade Općine.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime