FOTO Dan Srednje škole Vrbovec

0
Komunalac add

Srednja škola Vrbovec danas obilježava Dan škole i Dan otvorenih vrata. Program je počeo ujutro u 9 sati, a učenici raznih usmjerenja i njihovi profesori pripremili su brojne prezentacije, izložbe i kvizove.

Posjetitelji su u prijepodnevnim satima imali priliku vidjeti robote u labirintu te 3D mozgalice, izložbu strojarskih radova, interaktivnu igraonicu s robotom Codey Rocky, a u hodniku je bila postavljena izložba s temama „Biljke kao začin i domaće sušene tjestenine“ te „Briga o zdravlju – izračun BMI i prehrambene smjernice“. U učionici broj 7 članice likovne grupe oslikavale su zid, a u holu škole održan je filmski performans (interaktivna izložba + Kahoot kviz Tema: filmovi) te je predstavljena Učenička zadruga Vida. Znanje iz biologije, kemije i fizike trebalo se primijeniti u forenzičkom laboratoriju, a učenici i nastavnici iz programa ekonomije, trgovine i poslovne administracije pripremili su zanimljive sadržaje uz koje se moglo naučiti nešto o novcu, poslovanju, poduzetničkim idejama…

 

Dan škole slavi se uz bezalkoholne koktele i ukusnu zakusku. Učenici i nastavnici iz programa ugostiteljstva (kuhari i konobari) pokazali su svoje umijeće, a ove godine obilježavanju Dana škole pridružili su se i bivši učenici koji rade u ugostiteljstvu i turizmu kako bi dali svoj doprinos promociji škole.

U sportskoj dvorani održava se zanimljiva utakmica u kojoj snage odmjeravaju dvije šesteročlane ekipe, učenici i profesorice te učenice i profesori. Djelić vesele atmosfere iz Srednje škole Vrbovec pogledajte u bogatoj fotogaleriji.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime