Filmsko-glazbena večer u AKC Garaže

0
Komunalac add

U ciklusu gledaonica u prostoru AKC „Garaže“, danas u 17 sati prikazuje se film Tube Tales.„Priče iz podzemne“ britanski je antologijski film iz 1999. godine koji se sastoji od devet kratkih filmova temeljenih na stvarnim životnim iskustvima putnika londonske podzemne željeznice. Priče su napisane i snimljene neovisno jedna o drugoj.

Snimanje je održano u mreži londonske podzemne željeznice 1999. godine od strane devet redatelja uključujući Stephena Hopkinsa, Charlesa McDougalla i Boba Hoskinsa, s redateljskim debijima Ewana McGregora i Judea Lawa. Film je producirao Richard Jobson i također je filmski debi Simona Pegga.

Ovaj film prikazuje se isključivo u informativne/edukativne svrhe, a ulaz za posjetitelje na projekciju je besplatan.

Nakon filma od 18 sati slijedi event “Chill&Grill w/ DJ*s @AKC Garaže”. – Stiže nam toplije vrijeme, pa su nam i naši DJ-evi pripremili outdoor event gdje ćemo se uz roštilj opustiti do ljetnih elektro tonova. Za sve to će se pobrinuti naša 3 resident DJ-a – poručuju iz VUM-a.

Prvo će DJ Woodoo Ray otvoriti s funkom i jazzom te preko dub house-a uvesti nas u ljetni tempo, a nakon njega dolazi DJ Shanko kojem Garaže uopće nisu nepoznanica te će nas počastiti s disco house setom. Nakon njega će nas naš najmlađi DJ Pneumatik upoznati s tech house ritmovima, a na kraju ćemo pripremiti poseban b2b zato svakako ne propustiti ovu subotu u Garažama, dodaju VUM-ovci.

Roštilj će biti gotov oko 18 sati i poslužuje se do isteka zaliha, a posjetitelji se pozivaju da slobodno donesu nešto svoje i roštiljaju ispred Garaža.

Raspored nastupa:

DJ Woodoo Ray 18:00-20:00 h
DJ Shanko 20:00-22:30 h
DJ Pneumatik 22:30-24:00 h
b2b set

Vizual i light show uređuje Visual performance.

Inače, navedene aktivnosti su dio projekta AKC “Garaže” – cjelogodišnji program 2023 koji je financiran od strane Grada Vrbovca, Zagrebačke županije i Ministarstva kulture i medija RH. Rad udruge u 2023. podržava Zaklada Kultura nova.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime