Filmski vikend u POU Vrbovec

0
Komunalac add

Ovog vikenda u kinu Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec prikazuju se tri nova filma. U petak, 11. studenog u 20 sati na repertoaru je avanturistički triler “Ekstremni uspon”. Priča je to o prijateljima koji imaju hrabar san: da se popnu na tri najizazovnije planine na svijetu. No njihov san uskoro se pretvori u zastrašujuću noćnu moru. Budući da je sve protiv njih, prisiljeni su vjerovati jedni drugima kako bi se spasili. U glavnoj ulozi je Ryan Phillippe. Blagajna se otvara u 19:00 sati, a cijena ulaznice je 25 kuna.

U subotu, 12. studenoga možete pogledati sinkronizirani crtić “Lola i velika tajna” s početkom u 18 sati. Lola je veći dio svog života slušala priče kako su je roditelji napustili. Istraživala je mjesta gdje bi se oni mogli nalaziti, ali ih nije pronašla te sa svoja dva brata kreće u završnu istraživačku avanturu. Blagajna se otvara u 17:00 sati.

Također u subotu, 12. studenog od 20 sati prikazat će se domaći igrani film “Sigurno mjesto”. Život tročlane hrvatske obitelji mijenja se iz temelja nakon što sin pokušava suicid. Radnja se zbiva unutar kratkog perioda i reducirana je na ono najakutnije – spasiti bližnjega. Film Sigurno mjesto temelji se na osobnom iskustvu autora Jurja Lerotića, koji u filmu igra i glavnu ulogu, a naš je kandidat za ovogodišnjeg Oscara.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime