Festival klasične glazbe „Pod zvjezdanim nebom“

0
Komunalac add

Udruga za promicanje kulture DUD iz Lonjice po drugi put organizira festival klasične glazbe „Pod zvjezdanim nebom“. Festival će se održati od 15. do 17. kolovoza 2023. godine na otvorenom u Lonjici, a svaki koncert počet će u 19:30 sati. Posjetitelji će kroz tri večeri moći uživati u klasičnoj glazbi uz nastupe brojnih poznatih umjetnika.

Prvi koncert pod nazivnom „ROMANSA na mostu ljubavi“ održat će se 15. kolovoza u 19:30 sati kod drvenog mosta u Lonjici, a nastupit će sopranistice, Darija Auguštan i Tena Lončarević uz pratnju renomiranog gitarističkog dua kojeg čine Divna i Ivan Šimatović.

„ČAROLIJA iz bajke“ naziv je drugog koncerta u sklopu festivala klasične glazbe. Koncert će se održati 16. kolovoza također u 19:30 sati kod drvenog mosta u Lonjici, a nastupit će sopranistica Irma Dragičević, tenor Filip Hozjak, Zbor Euterpa, pijanistica Lana Bradić te Plesni klub Lana. Brojni pjevači i plesači pružit će posjetiteljima nezaboravno iskustvo glazbe iz raznih mjuzikala i popularnih filmova.

Veliku završnicu festivala, 17. kolovoza u 19:30 sati kod drvenog mosta u Lonjici, upriličit će četiri solista uz klavirsku pratnju. Nastupit će poznata sopranistica Lidija Horvat-Dunjko, tenor Mario Bokun, baritom Vitomir Marof te domaćin, sopranist, Marko Antolković, dok će ih na klaviru pratiti pijanistica Lana Bradić.

– Pozivamo vas da svojim dolaskom podržite organizaciju festivala i uvjeravamo vas da ćete doživjeti nezaboravno iskustvo klasične glazbe – poručuju iz Udruge DUD.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime