Fenjeraš Vrbovec nastavio porazima i u Lučkom

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 27. KOLO  3. NL CENTAR

LUČKO  – VRBOVEC  3 : 0

LUČKO, Igralište Lučko. Gledatelja 150.

Sudac: Marko Crnojević (Novska). Pomoćnici: Nikola Grgurić (Kutina) i Antonio Šaško (Popovača).

Delegat: Dražen Frklić (Rečica).

STRIJELCI: 1:0 Brekalo (49), 2:0 Puntar(65), 3:0 Grgić (88).

LUČKO: Jovičević, Prigorac, (od 78. Gechevikj), Živčić, Piškor, (od 46. Brekalo), Pavlak, Puntar, Džemaili, (od 75. Bubnić), Čičković, Jazvić, Hrs, (od 46. Grgić), Dianežević, (od 78. Ćurković).

Trener: Velimir Čarapina.

VRBOVEC: Zrinščak, Videc, (od 66. Mikulec), K. Colarić, Jantoljak, Trošić, Lovrić, Ćosić, Škaro, (od 62. Bubnjar), J. Colarić, (od 78. Turk), Babić,Martinović.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Marko Brekalo.

U fenjerašu Vrbovcu nema ništa novoga jer se i dalje nižu porazi koji je u proljetnih deset kola osvojio svega 4 boda i najlošija je momčad 3. NL Centar. Vrbovec je zadnji puta nosio breme fenjeraša u 2. hrvatskoj nogometnoj ligi u sezoni 2001./22. i tada je ispao u 3. HNL.

U Lučkom su se teško osvajali bodovi i s puno boljim sastavima pa je Vrbovec očekivano doživio još jedan bolan poraz. Doduše prvo poluvrijeme je proteklo u solidnoj igri gostiju koji su iskazali želju i ambicije za pobjedom. Josip Colarić je imao 100 postotnu priliku jer je bio sam s domaćim vratarom Marcosom Jovičevićem koju nije iskoristio. U nastavku kao da je na teren izašla neka druga momčad Vrbovca koja je potonula u sivilo igre i ponavljala iz utakmice u utakmicu kardinalne pogreške. Marko Brekalo koji je ušao u igru u 46. minuti je tri minute kasnije postao koban za Vrbovčane. Naime, Brekalo je u 49. minuti postigao gol za vodstvo domaćina. U 54. minuti dosuđen je kazneni udarac za gostujuću momčad, kojeg nije realizirao Josip Colarić, koji je promašio domaća vrata i tako je propala šansa da se gosti vrate u utakmicu.

Gostujući neiskorišteni udarac s bijele točke kaznilo je Lučko u 65. minuti jer je Vedran Puntar zabio gol u 55. minuti. U finišu utakmice u 88. minuti za domaću momčad u strijelce se upisao i Matej Grgić. Lučko je tako protiv Vrbovca zabilježilo zasluženu pobjedu 3:0. Novim porazom Vrbovec čvrsto drži posljednje mjesto sa 21. bodom, kojem zagrebački HAŠK na 17. mjestu bježi 4 boda.

Tijekom utakmice sudac Nikola Crnojević je dodijelio 4 žuta kartona. Kod Lučkog je požutio Mario Jazvić, a kod Vrbovca: Hrvoje Videc, Josip Colarić i Leonardo Jantoljak.

Vrbovec u 28. kolu koje se igra u srijedu, 26. travnja u 17 sati dočekuje sisačku Segestu iz gornjeg dijela tablice. U Vrbovcu se još uvijek nadaju da će sportska sreća zasjati i nad njihovim klubom i da nije još uvijek sve izgubljeno.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime