Farkaševac – Novi vrtić Crvenkapica otvorio vrata prvim polaznicima

0
Komunalac add

Novoizgrađeni Dječji vrtić Crvenkapica u Farkaševcu danas je otvorio svoja vrata prvim polaznicima. U vrtić je krenulo tridesetak mališana o kojima će brinuti četiri odgojiteljice. Vrtić je izgrađen zahvaljujući bespovratnim sredstvima EU i RH u iznosu od 6.425.564,27 kuna.

Jedna od najvećih investicija na području općine Farkaševac u proteklih dvadesetak godina poboljšat će kvalitetu života u tom ruralnom kraju, naglašava načelnik općine Dražen Draganić. –Došao je i taj dan i evo danas smo krenuli, prvi je radni dan. Tridesetak djece je trenutno u vrtiću koji inače može primiti 42 polaznika, znači još imamo prostora za zainteresirane. Od danas djeca imaju svoj vrtić u Farkaševcu, na taj način pomogli smo mladim obiteljima da ostanu na našem području, a prava vrijednost ove investicije pokazat će se sigurno u našoj budućnosti. Iskreno sam sretan i ponosan na projekt koji će pružiti našoj djeci sigurnije odrastanje– rekao je Draganić.

U subotu je održano i svečano otvorenje novog vrtića na kojem su goste pozdravili općinski načelnik Draganić i privremena ravnateljica vrtića Marija Beljo. Novi vrtić blagoslovio je vlč. Mihil Gojani. Nakon kratkog programa otvorenja gosti, među kojima je bio i vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj, su krenuli u obilazak novog objekta.

(Foto: superportal.hr)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime