Ena Francuz nova predsjednica HKUD-a Petar Zrinski

0
Komunalac add

Izvanredna izborna skupština HKUD-a Petar Zrinski održana je sinoć u vrbovečkoj gradskoj vijećnici. Za novu predsjednicu društva izabrana je dugogodišnja članica Ena Francuz koju smo, tim povodom, ugostili u našem programu.

Podijelila je s nama svoje dojmove te istaknula kako će se truditi nastaviti raditi za društvo najbolje što može. – Meni je ovo sve još nekako novo. Nadam se da ću izdržavati sve dužnosti koje je do sada imao bivši predsjednik Tomislav Vuljanković. Ovom prilikom zahvaljujem mu na divnom mandatu koji je ostvario prije mene i svemu što je napravio za nas. Nadam se da ću uspješno slijediti njegove stope. Naravno, ja ću dati sve od sebe, trudit ću se raditi za društvo sve što treba i biti tu za njih – naglasila je nova predsjednica.

Inače, prošla godina nije bila najidealnija za Zrinskaše zbog cjelokupne pandemijske situacije. –Naime, od kada je krenula korona imali smo prekide tako da nismo mogli raditi cijelo vrijeme. Uspjeli smo odraditi „Kaj su jeli naši stari“. Nadamo se da će sada sve dalje ići u nekom boljem svjetlu i da ćemo uspjeti odraditi sve planirano – dodala je Ena.

Ovog vikenda u goste im dolazi društvo iz Lumbarde s Korčule s kojima Zrinski surađuje već dugi niz godina. – Dolaze nam na druženje i uživanje u našem gradu pa se nadam i lijepom vremenu. Njima je uistinu drago doći u Vrbovec kao što je i nama kada odemo kod njih na Korčulu. Nakon toga spremamo se za Dan grada koji će obilježiti i godišnji koncert Folklornog ansambla i ostatka HKUD-a Petar Zrinski Vrbovec. Spremamo program i nadam se da ćemo to uspjeti realizirati po planu. Kroz godinu ćemo se pripremati za nastupe, prijavljivati na natječaje i ono najvažnije, uživati – poručila je.

Na kraju je zahvalila svim članovima društva koji su sudjelovali na sinoćnjoj skupštini te joj pružili potporu. – Trudit ću se dati sve od sebe da ovo društvo ostane jednako dobro, ako ne i bolje. Svi zainteresirani slobodno nam se mogu pridružiti – rekla je na kraju.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime