Emanuel Benković novi trener Vrbovca

0
Komunalac add

Uprava Vrbovca razišla se s trenerom Anthonyjem Antunom Pavlovićem poslije utakmice Vrbovec – Lonja 1:3, odigrane 20. veljače 2024. godine, ali je i potom brzo pronašla novo trenersko rješenje. Naime, povjerenje je ukazano novom treneru Emanuelu Benkoviću iz Dugog Sela i njegovom pomoćniku Mateju Golubiću.

Emanuel Benković ima bogato igračko, prvoligaško i međunarodno iskustvo te je prvi trener iz Dugog Sela u stogodišnjoj povijesti Vrbovca. Igrao je za Slaven Belupo, Koprivnicu, Graničar iz Tučenika, Sesvete, Dugo Selo, austrijski Pollau i na kraju igračke karijere za Rugvicu Savu. Benković je dugoselska igračka legenda. Do sada je kao trener vodio godinu i pol dana upravo Rugvica Savu u 4. NL Središte skupina B.

Emanuel Benković je kratko komentirao svoj dolazak u Vrbovec istaknuvši kako mu je to veliki sportski izazov. – Dolazim u klub bogate tradicije koji je bio hrvatski drugoligaš. U Vrbovcu su odlični uvjeti za rad jer je izvrsna sportska infrastruktura. Sve u svemu vjerujem da možemo napraviti pozitivne pomake kod vrbovečkih seniora kako u podizanju kvalitete igre tako i u rezultatskom smislu – zaključio je.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime