Ekohold pobjednik nogometnog turnira „Rakovec 2024.“

0
Komunalac add

NK Rakovec je organizirao tradicionalni malonogometni turnir „Rakovec 2024.“ na kojem se okupilo preko 500-tinjak igrača, gledatelja, trenera, sportskih djelatnika i ljubitelja nogometnih zbivanja, ali i osoba iz društveno-političkog života Grada Vrbovca i Općine Rakovec. Ukupno je na turniru sudjelovalo 16 momčadi koje su bili svrstane u četiri skupine i to iz Zagreba, Dugog Sela, Svetog Ivana Zeline, Vrbovca, Rugvice, Rakovca, Baničevca, Božjakovine, Luke i okolnih sela. I ovogodišnji turnir je bio izuzetno kvalitetan jer su nastupili renomirani igrači iz Dugog Sela, Vrbovca, Zagreba i ostalih mjesta. Rakovečki veterani su i ove godine nastupili na seniorskom turniru na kojem su uz malo više sportske sreće mogli proći skupinu. Bila je to i lijepa prigoda da treneri i sportski djelatnici provjere mogućnosti i igračke potencijale pojedinih igrača te s njima dogovore suradnju za iduću natjecateljsku sezonu.

U samu završnicu turnira su se plasirale i najbolje momčadi turnira: Ekohold iz Božjakovine, Restoran Dioniz & CB A 1 iz Luke, Don Diablo Barbershop iz Vrbovca i CB Grey& Srećko Tours iz Luke. Prvo polufinale između sastava Ekohold i Don Diablo Barbershop je u regularnom dijelu završilo 2:2. Igrači Ekolda su se boljim izvođenjem sedmeraca plasirali u finale rezultatom 3:2.

U drugom polufinalu ekipa CB Grey & Srećko Tours pobijedila je momčad Restoran Dioniz & CB A 1 rezultatom 1:0. Momčad Don Diablo Barbershop je osvojila 3. mjesto jer je bila preciznija u izvođenju sedmeraca od momčadi Restoran Dioniz & CB A 1CB  rezultatom 5:4. U finalnoj utakmici Ekohold je zasluženo pobijedio CB Grey& Srećko Tours rezultatom 2:0. Za Ekohold su bili strijelci Ćosić u 9. i Goran Trošić u 23. minuti.

Prvoplasirani sastav Ekoholda: Tomo Bagarić, Ivan Marko Ivoš, Mario Ćosić, Alen Babić, GoranTrošić, Antonio Boroša, MatijaTrošić i Anto Aračić.

Voditelj: Matija Trošić.

Drugoplasirana momčad CB Grey & Srećko Tours: Dominik Galović, Kristijan Colarić, Bruno Škaro, Leon Radotović, Luka Pisačić, Kristijan Hmelina, Lovro Gubijan i Marijan Kovačić.

Voditelj: Srećko Jaković.

Trećeplasirana ekipa Don Diablo Barbershop: Matej Benko, Antonio Babić, Mario Štefinovec, Ivica Grgoić, Patrik Pajur, Fabijan Janeković, Matteo Sović, Nikola Jaić i Dominik Očić. Voditelji: Monika Mikec i Matteo Sović.

Četvrtoplasirana momčad: Restoran Dioniz & CB A 1: VitoGubijan, Leo Kuzmek, David Kuzmek, Matija Huzjak, Tomica Ferenčak, Bernard Vreš, Leon Horvat i DemianKalinski.

Voditelj: Leon Kamenarić.

NK Rakovec je prvoplasiranoj ekipi Ekohold dodijelio pehar i nagradu u iznosu od 1200 eura, drugoplasirani sastav CB Grey& Srećko Tours primio je pehar i 600 eura, dok je trećeplasiranoj ekipi Don Diablo Barbershop uručen pehar i 300 eura. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Goran Trošić, najbolji strijelac završnog dijela bio Mario Ćosić s četiri postignuta zgoditka, a epitet najboljeg vratara pripala je Tomi Bagariću. Svi nagrađeni bili su iz pobjedničkog sastava Ekohold. Nagrade prvoplasiranim ekipama i najboljim igračima  podijelili su načelnica Općine Rakovec Brankica Benc i predsjednik NK Rakovca Željko Radotović.

Na turniru je organizirano i tradicionalno natjecanju u izvođenja sedmeraca koje je vodio Matija Jendriš. Najbolji strijelac ovogodišnjeg izvođenja sedmeraca je Nihad Smrika iz Zagreba, a u obrani sedmeraca najbolji vratar Manuel Pratljačić iz Rakovca. Smrika i Pratljačić su igrači NK Rakovca. Zapisnički stol činili su: Igor Maksimović Maks i Leon Radotović kojima su pomagali Josip Colarić i Vlatko Martinović. Na turniru su sudili Zlatko Ilčić i Jurica Šarić, oboje iz Dugog Sela. Organizacijski posao u svezi ponuda osvježavajućih pića i pripreme hrane bilo je pod besprijekornom paskom Andreje Radotović. U večernjim satima sportsko-zabavno druženje odvijalo se uz glazbeni repertoar tamburaškog sastava Ivice Čegeca i prijatelja.

 

I ovogodišnji rakovečki malonogometni turnir potvrdio je da se radi o jednom od najbolje organiziranih turnira na širem vrbovečkom području.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime