DVD Nova Kapela poziva na 2. memorijalni turnir “Vilko Sever”

0
Komunalac add

DVD Nova Kapela organizira 2. memorijalni turnir “Vilko Sever” u subotu i nedjelju. Vilko Sever, rodom iz Nove Kapele, jedan je od osnivača Hrvatskog sportskog saveza. Organizatori će mu odati počast polaganjem vijenaca na njegov spomenik u nedjelju od 10 sati. Otvorenje memorijala je planirano u subotu s velikim derbijem između NK Croatia i NK Brcko u 16 sati, a zatim u 18 sati posjetitelje očekuje derbi između veterana NK Žabnice i NK Rakovec.

U nedjelju organizatori planiraju natjecanje u kuhanju vojničkog graha, lovačkog gulaša i malonogometni turnir (5+1) na koji se još uvijek možete prijaviti na broj 099/7686-335 (DANIJEL). Za ljubitelje piva tu je i natjecanje u držanju piva u krigli, a posebna atrakcija bit će moto alka s početkom u 13 sati u kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani ljubitelji vožnje na dva kotača.

Za naše najmlađe pripremili smo natjecanje u tačke-alka te besplatan cjelodnevni napuhanac za igru, a za naše starije pripremili smo cjelodnevnu izložbu oldtimera. Svakako dođite do nas te besplatno uživajte u kulinarskim delikatesama naših natjecatelja i poslasticama naših dama – poručuju organizatori.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime