DVD Brčevec dobio sredstva Zagrebačke županije za kupnju nove opreme

0
Komunalac add

Poput nekolicine dobrovoljnih vatrogasnih društava s našega područja, DVD Brčevec prijavio se na natječaje Zagrebačke županije povezane s financiranjem odgovarajućih projekata. Dobrovoljno vatrogasno društvo Brčevec u 2023. godini sudjelovalo je s dva projekta sufinancirana županijskim sredstvima.

Prvi projekt – Kupnja osobne vatrogasne opreme i ostale vatrogasne opreme, Zagrebačka županija potpomogla je iznosom od 2.211,00 €.  Sredstva su utrošena na kupnju više vatrogasnih radnih odjela Andrilovec, vatrogasnih radnih košulja – Rips, radnih vatrogasnih kapa, vatrogasne svečane kape – šeširića. U drugom projektu, pod nazivom Kupnja razne vatrogasne opreme i ormari za držanje vatrogasne opreme, Zagrebačka županija iznosom od 2.546,00 € financirala je nabavu više svečanih vatrogasnih odjela, muških i ženskih i njima pripadajućim svečanim kapama, kravatama, košuljama, iglama za kravatu te svečanim remenima s kopčom. Također, nabavljena je mlaznica turbomatic fi 25 JMW Fire.

Nabavljena oprema vatrogascima DVD-a Brčevec, u budućnosti, omogućit će sigurnije izlaske na vatrogasne intervencije, s obzirom da, često, dobrovoljni vatrogasci našega DVD-a sudjeluju u brojnim aktivnostima povezani s različitim vatrogasnim djelatnostima –  naglasila je predsjednica društva Alojzija Tvorić Kučko te dodala kako članovi DVD-a Brčevec zahvaljuju Zagrebačkoj županiji na financijskim sredstvima te se nadaju daljnjoj suradnji i poboljšanju vatrogasne zaštite na vrbovečkom području.

Također DVD-e Brčevec zahvaljuje svim svojim sponzorima i članovima DVD-a koji su pomogli u ostvarivanju ovih projekata i partneru, poduzeću HRT-ŠARIĆ d.o.o. iz Dugog Sela koje ih posljednjih nekoliko godina prati u provedbi različitih projekata.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime