DVD Brčevec dobio sredstva od Zagrebačke županije za kupnju nove opreme

0
Komunalac add

Poput nekolicine dobrovoljnih vatrogasnih društava s našega područja, DVD Brčevec se prijavio na natječaje Zagrebačke županije povezane s financiranjem odgovarajućih projekata. Dobrovoljno vatrogasno društvo Brčevec u 2022. godini sudjelovalo je s dva projekta sufinancirana županijskim sredstvima.

Prvi projekt – Kupnja vatrogasne opreme, Zagrebačka županija potpomogla je iznosom od 25.000,00 kn, a sredstva su utrošena na kupnju dva dišna aparata Dreger i dvije vatrogasne naprtnjače. U drugom projektu, pod nazivom Kupnja osobne zaštitne vatrogasne opreme, Zagrebačka županija, iznosom od 20.000,00 kn, financirala je kupnju šest intervencijskih vatrogasnih odjela, dva opasača i dva para vatrogasnih čizama.

Nabavljena oprema vatrogascima DVD-a Brčevec, u budućnosti, omogućit će sigurnije izlaske na vatrogasne intervencije, s obzirom da, često, dobrovoljni vatrogasci našega DVD-a sudjeluju u brojnim aktivnostima povezani s različitim vatrogasnim djelatnostima – naglasila je predsjednica društva Alojzija Tvorić Kučko te dodala kako članovi DVD-a Brčevec zahvaljuju Zagrebačkoj županiji na financijskim sredstvima te se nadaju daljnjoj suradnji i poboljšanju vatrogasne zaštite na vrbovečkom području.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime