Dvanaest novih slučajeva COVID-19, jedna osoba izliječena

0
pixabay.com
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do petka, 21.08.2020. do 11:00 sati evidentirano je 345 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o dvanaest osoba više, a jedna osoba je izliječena. Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 89 slučaja. Do sada je ukupno izliječeno 245 osoba, a 11 ih je preminulo.

Napominjemo kako se podaci koji se svakodnevno objavljuju u isto vrijeme odnose na podatke zaprimljene od strane županijskog Zavoda do 11 sati, dok Nacionalni stožer objavljuje podatke dobivene do 14 sati. Iz toga proizlazi razlika u brojevima.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve – četiri nova slučaja u Ispostavi Zaprešić, četiri nova slučaja u ispostavi Samobor od čega dva s područja Svete Nedelje,  po jedan novi slučaj u ispostavama Dugo Selo, Jastrebarsko, Vrbovec i Sveti Ivan Zelina

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za izliječene slučajeve – jedna izliječena osoba u Ispostavi Samobor

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime