Dugo Selo na tronu smijenilo Vrbovec

0
Komunalac add

Nakon odigranog 13. kola NVL NS Dugo Selo došlo je do smjene na vrhu tablice jer su na tron zasjeli veterani Dugog Sela koji su slavili pobjedu protiv Vrbovčana. U ostalim utakmicama nije bilo iznenađenja jer su favoriti opravdali svoju ulogu i zabilježili pobjede.

U derbiju kola Dugo Selo je zasluženo pobijedilo oslabljeni Vrbovec s 4:0, koji nije na početku utakmice iskoristio svoje prigode. Kasnije su Dugoselci svoje šanse iskoristili i slavili uvjerljivu pobjedu, koja je izražena previsokim rezultatom, u odnosu na prikazanu igru obiju momčadi. No, na kraju se pamti samo rezultat.

Dubrava je povela preko Raosavca u 29. minuti. Međutim, gosti iz Žabnice su izjednačili rezultat u 39. minuti, a strijelac je bio Vrtar. Žabnica je napravila preokret u 54. minuta, a gol odluke je postigao Palikuća. Žabnica se nalazi na trećem mjestu s istim brojem bodova kao i drugoplasirani Vrbovec, koji ima bolju gol razliku.

Utakmica između momčadi Milke Trnine i Lonje obilovala je dramatičnim preokretima, a na kraju je pobjeda pripala gostima iz Lonjice. Domaćin je poveo u 8. minuti iz kaznenog udarca kojeg je sigurno realizirao Slivar. Rezultat je izjednačio Mikovčić u 44. minuti. Domaćin dolazi do drugog vodstva u 60. minuti preko Šobaka. Lonja poravnava rezultat u istoj minuti preko raspoloženog Mikovčića. U samoj završnici Lonjičani prave preokret u 75. minuti jer je pobjedonosni pogodak postigao Krešimir Kralj.

U derbiju začelja između Kloštra i Rugvice Save 1976 pobjeda je pripala gostima iz Rugvice. Goste je doveo u vodstvo Barišić u 20. minuti, koje je Radoš povećao u 45. minuti iz kaznenog udarca. Počasni zgoditak za Kloštar zabio je Kupinić u 68. minuti.

Utakmice Strmec – Zelina i Rakovec – Sloga nisu bile odigrane.

Poredak: 1. Dugo Selo 33, 2. Vrbovec 31, 3. Žabnica 31, 4. Lonja  24, 5. Strmec 20, 6. Zelina 17, 7. Sloga 14, 8. Dubrava 9, 9. Rakovec 7, 10. Rugvica Sava 1976 6, 11. Milka Trnina 4, 12. Kloštar 3.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime