Dugo Selo I pobjednici trećeg kupa prstića NS Vrbovec

0
Komunalac add

U organizaciji Nogometnog središta Vrbovec na Gradskom stadionu Vrbovec održan je treći kup prstića na kojem se okupilo oko 500 gledatelja. Na kupu je sudjelovalo 16 momčadi iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Zagrebačke županije te Grada Zagreba.

U skupini A bili su svrstani: Vrbovec I, Dugo Selo II, Ban Jelačić (Banovo) i Tomislav Radnik (Sveti Ivan Žabno), skupina B: Dugo Selo I, Vrbovec II, Sloboda (Gradec) i Dubrava, skupina C: Trnovčica (Zagreb), BŠK (Brezovac), Brcko (Brckovljani) i Sloga (Križ) i skupina D: Naftaš Ivanić (Ivanić-Grad), Zrinski (Farkaševac), Kašina i Donja Zelina.

Rezultati četvrtfinalnih utakmica: Vrbovec I – Dubrava 5:1, Dugo Selo II – Dugo Selo I 0:5, Trnovčica –  Zrinski 1:3, Brcko – Naftaš Ivanić 0:1. Polufinale: Vrbovec I – Zrinski 2:1 i Dugo Selo I – Naftaš Ivanić 1:0. U borbi za treće mjesto Zrinski je pobijedio Naftaš Ivanić rezultatom 2:0. Finale je bilo odigrano između Vrbovca I i Dugog Sela I koje završilo 0:3.

Na kupu su sudili: Vito Baša, Ivan Bukovčan, Karlo Jurinjak i Ante Šarić. Poslove vođenja zapisnika su radile Petra Beštak Jakopec i Mirela Gubijan koja je ujedno obavljala i zadaće medicinske osobe. Nogometno središte Vrbovec je za sve sudionike osiguralo medalje, a prvoplasiranim momčadima pehare i medalje koje su dodijelili predsjednik NS Vrbovec Antonio Badrov i tajnica NK Vrbovec Petra Baštek Jakopec. Isto tako je organizator osigurao hranu i piće za sve igrače, trenere i službene osobe.

Tajnik NS Vrbovec Marinko Kostiha je naglasio da se NS Vrbovec zahvaljuje NK Vrbovec za pomoć u organizaciji kupa prstića. – Također izražavamo zahvalu na donacijama: Restoranu Špica – Haganj, (Mladen i Kata Hosni), tvrtki Trgomont – Vrbovec (Ana Hosni), tvrtki Bravel Vrbovec (obitelj Jendriš). Isto tako se zahvaljujemo PIK-u Vrbovec plus na  iznajmljivanju roštilja i hladnjače, kao Komunalcu Vrbovec na iznajmljenoj garnituri za sjedenje i suncobranima te pomoći pri prijevozu golova za turnir te Radio Vrbovcu i Prigorskom na medijskom praćenju turnira. Posebna zahvala Gradu Vrbovcu i gradonačelniku Denisu Kralju na donaciji koja je pružena za organizaciju turnira. Na kraju bih čestitao svim nagrađenim momčadima, kao i svim ekipama koje su sudjelovale na turniru i brojnim gledateljima, odnosno roditeljima koji su bučno bodrili svoje ekipe – poručio je Kostiha.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime