Dubrava ostvarila petu pobjedu u nizu protiv Ostrne

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 6. KOLO 1. ŽNL ISTOK

DUBRAVA – OSTRNA 7 : 0

DUBRAVA. Igralište ŠRC Dubrava. Gledatelja 50.

Sudac: Ante Capan (Vrbovec). Pomoćnici: Blaž Crnoja (Celine) i Davor Jurić (Farkaševac).

Delegat: Matteo Sović (Pirakovec).

STRIJELCI: 1:0 Bradić(12), 2:0 Horvat(15), 3:0 Tomić (35), 4:0 Fulir (44), 5:0 Horvat (55), 6:0 Bradić (70), 7:0 Horvat (81).

DUBRAVA: Brkljačić, (od 75. Kozumplik), Suša, Erić, (od 68. Devčić), Grgić, Tahirović, Tomić, Stjepanović, (od 53. Baškarad), Bradić, (od 75. Mesarić), Horvat, Fulir, (od 68. Koren), Štefanac.

TRENER: Ivan Spajić.

OSTRNA: Čivić, Jenić, Bumbar, Mandić, Jurakić, (od 45. Perić), Francić, Habeić, Nestić, G. Jaković, Šego, M. Jurakić, (od 45. Tokić).

TRENER:Mario Habeić.

IGRAČ UTAKMICE: Martin Horvat.

Dubrava nastavlja izvrsnim igrama pa je tako zabilježila i petu pobjedu u nizu protiv Ostrne i zadržala korak u borbi za jesenski naslov s vodećim Vatrogascom te Kloštrom i Turopoljem. Ovim trijumfom Dubrava je zadržala drugo mjesto samo s bodom manje od lidera Vatrogasca.

Dubrava je od prvog momenta utakmice pristupila krajnje angažirano, borbeno i požrtvovno bez imalo podcjenjivanja prema fenjerašu Ostrni. S takvim pristupom Dubrava se od samog početka nametnula svojim stilom igre te je dominirala tijekom cijelog susreta dok su se gosti orijentirali na obranu i preko kontranapada pokušavali ugroziti domaća vrata. Bunker gostiju pao je u 12. minuti jer je iskusni igrač i jedan od nositelja igre domaćina Tihomir Bradić svladao vratara Marka Čivića za vodstvo domaćina. U 15. minuti u strijelce se upisao i Martin Horvat nakon čega je bilo jasno da gosti ne mogu prirediti nikakvo iznenađenje u Dubravi. Robert Tomić je postigao treći zgoditak za domaćina u 35. minuti utakmice. U samoj završnici prvog poluvremena u 44. minuti Marko Fulir je i po četvrti puta zatresao gostujuću mrežu.

Iako je domaći trener Ivan Spajić u drugom poluvremenu promijenio 5 igrača, Dubrava je i dalje igrala kvalitetan nogomet s maksimalnim ozbiljnim pristupom i disciplinom u igri. Martin Horvat se ponovo upisao u strijelce u 55. minuti. U 70. minuti je vrlo dobru igru Bradić okrunio novim pogotkom u 60. minuti. Golijadu je završio najbolji igrač utakmice Martin Horvat koji je u 70. minuti zabio svoj treći, a za Dubravu sedmi zgoditak. Mogli su Dubravcu postići i dvocifrenu pobjedu, ali su domaći napadači u pojedinim prilikama bespotrebno komplicirali ili su promašivali gostujuća vrata, a jedan dio teških udaraca je obranio vratar Čivić. Oko 50-tak gledatelja moglo je svjedočiti o sve boljoj igri Dubravaca koji iz kola u kolo prezentiraju kvalitetan nogomet, koji je prožet pobjedničkim mentalitetom i duhom zajedništva. Više je nego očito, da se radi o momčadi, koja se može ravnopravno nositi sa svakom ekipom u 1. ŽNL istok i da Dubrava spada u krug favorita u jesenskom dijelu kojom vrsno dirigira trener Ivan Spajić.

Sudac Ante Capan je opomenuo 5 igrača. Kod Dubrave su požutjeli: Marin Horvat i Ivan Stjepanović, a kod Ostrne su dobili opomene: Mario Jaković, Tomislav Jenić i Marko Čivić.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime