Drugi dan zaredom nema novooboljelih u Zagrebačkoj županiji

0
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije danas, 21.04.2020. do 11:00 sati evidentirane su 124 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju, što znači da na području Zagrebačke županije dva dana za redom nema novooboljelih, ali su dvije osobe više izliječene.Tako su do sada ukupno izliječene 23 osobe, a tri su preminule. U kontaktu smo s epidemiolozima kako bismo ustvrdili kakvo je stanje zaražene osobe s područja Grada Vrbovca.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

 

ISPOSTAVE  POTVRĐENI SLUČAJEVIIZLIJEČENIUMRLI
ISPOSTAVA SAMOBOR92 
SVETA NEDELJA    1610 
ISPOSTAVA ZAPREŠIĆ297 
ISPOSTAVA JASTREBARSKO1  
ISPOSTAVA VELIKA GORICA3821 (29.3.)

1 (11.4.)

ISPOSTAVA IVANIĆ-GRAD111 
ISPOSTAVA DUGO SELO1411 (6.4.)
ISPOSTAVA VRBOVEC1  
ISPOSTAVA SV. IVAN ZELINA5  
UKUPNO124233

 

Sljedeće informacije bit će objavljene u srijedu, 22.04.2020. oko 11:00 sati na web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr.

Iz županije pozivaju građane da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime