Dražen Sudinec prešao Bandiću

0
Komunalac add

Članovi Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti danas su u Vrbovcu održali konferenciju za medije povodom pridruživanja dva nova člana. Naime, stranci su se priključili dojučerašnji članovi Reformista Dražen Sudinec (vijećnik u Gradskom vijeću Grada Vrbovca) i Matej Leljak (vijećnik u Općinskom vijeću Preseke).

Okupljene je na početku pozdravio predsjednik vrbovečkog ogranka BM 365 – Stranke rada i solidarnosti Tomislav Puđa, naglasivši da su se okupili kako bi svjedočili jačanju stranke. – Novim članovima želim da svoje znanje i iskustvo daju za dobrobit svojih lokalnih zajednica – rekao je Puđa.

Novi član stranke Dražen Sudinec naveo je kako je njegov prelazak u drugu stranku djelomično vezan uz opredijeljenost Reformista na sjever Hrvatske, odnosno činjenicu kako se radi o regionalnoj stranci kojoj Vrbovec nije fokus. – 19 godina sam u politici, a istaknuo bih da sam bio direktor Komunalca Vrbovec, u tom sam periodu u suradnji s vrbovečkim HDZ-om spriječio zatvaranje vrbovečkog odlagališta otpada te smo uspjeli napraviti sanaciju odlagališta i osigurati sve potrebno za nesmetan rad. U protekle četiri godine to je sve stalo i stanje je gore nego je bilo prije – uvodno je rekao Sudinec.

Također je naglasio kako mu je BM 365 – Stranka rada i solidarnosti zanimljiva jer imaju predsjednika stranke koji je fokusiran na projekte i na rezultate. – Iskazao je otvoren interes za sudjelovanjem u razvoju svih gradova Zagrebačke županije. Mi smo uvijek bili lokal-patrioti i nismo niti pomišljali da bismo se priključili nekim velikim strankama na nacionalnoj razini, međutim gospodin Bandić ima viziju od ove stranke stvoriti veliku nacionalnu stranku, gdje onda i mi vidimo svoje mjesto i želimo dati svoj doprinos – dodao je istaknuvši kako je u Vrbovcu trenutno oporbeni vijećnik, koji otvoreno govori o problemima u gradu. – To je vrlo nepopularno u ovom trenutku jer imamo gradonačelnika Denisa Kralja iz SDP-a, koji je izbore dobio samo zato što su svi bili protiv HDZ-a i njihovog kandidata. Izgradio je imidž poštenog gradonačelnika, zasnivajući sve svoje projekte djelomično ili potpuno na neistinama. Osnovni problem u gradu Vrbovcu, a tu očekujem i pomoć stranke, je doći do informacija, jer je rad gradske uprave u potpunosti netransparentan. Nadam se da će do naših građana konačno doći istina – zaključio je Sudinec.

Kada nam se priključe ljudi koji dijele naš svjetonazor, onaj rada i solidarnosti, onda je moja obaveza doći i poželjeti im dobrodošlicu. Sretan sam što sam danas ovdje, hvala našim novim prijateljima – rekao je u Vrbovcu predsjednik BM 365 – Stranke rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Također je naglasio kako stranka svaki dan raste i postaje sve jača. – Pridružuju nam se članovi iz predstavničkih tijela, koji su u inflaciji obećanja i uhljeba po stranačkoj osnovi odabrali stranku koja bira sposobne, a ne podobne. Pobrinimo se da za nepune dvije godine preuzmemo odgovornost da Vrbovcu krene još bolje. Ni za kim ne trčimo, ali ni jednog kvalitetnog čovjeka nećemo ispustiti – rekao je na kraju ove konferencije predsjednik stranke Milan Bandić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime