Dražen Roviščanec novi predsjednik Teniskog kluba Vrbovec

0
Komunalac add

Teniski klub Vrbovec je u Velikoj dvorani Grada Vrbovca održao izbornu skupštinu u koja je sazvana sukladno čl. 28. stavku 2 Statuta na zahtjev 1/3 članova kluba, potpisalo se 16 članova kluba. Naime, 22. veljače 2022. godine istekao je predsjednički mandat Ivoru Koretiću, koji nije u roku 30 dana od isteka mandata sazvao izbornu sjednicu, pa su to prema Statutu učinili ovlašteni sazivači – članovi kluba. Na skupštini je bilo nazočno 17 članova s pravom glasa, od njih 25. Od gostiju bili su prisutni predsjednik Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec Ivan Kralj i tajnik Stjepan Zdenko Brezarić. Ispred radnog predsjedništava skupštinom je predsjedao Zdenko Đurašina u društvu Ivana Knapića i Mate Deskara.

Skupštinari su jednoglasno izabrali novi upravni, nadzorni i stegovni odbor Teniskog kluba Vrbovec. Za novog predsjednika izabran je Dražen Roviščanec, dopredsjednika Tomislav Pavić, a ostali članovi Upravnog odbora su: Ana Fett, Moran Đurašina, Zdenko Đurašina, Jurica Jakšić, Ivana Jakopic Kralj, Damir Lončarić i Siniša Petrinović. Povjerenje skupštinara dobio je Nadzorni odbor u sastavu: Mato Deskar, Zlatko Farsky i Zoran Mucko, kao i Stegovni odbor u sastavu: Ivan Knapić, Zdravko Mušak i Mario Skrasigna.

Predsjednik Dražen Roviščanec predstavio je okvirni plan rada TK Vrbovec za razdoblje 2022. – 2025., kao i financijski plan za 2022. godinu koji je „težak“ 270 tisuća kuna. U 2022. godini u Planu rada su predviđene slijedeće aktivnosti: primopredaja zaduženja, administrativna i nomotehnička djelatnost, organizacija natjecanja i stručnog rada, održavanje i izgradnja teniske infrastrukture, osiguranje javnosti kluba i financijskih sredstava, poticanje društvenog života te izvršavanje ostalih društvenih ciljeva. Pri tome je posebno apostrofirano da će krajem 2022. godine klupske aktivnosti biti fokusirane na obilježavanje 50. obljetnice osnivanja kluba. Plan rada i financijsko izvješće za 2022. godinu jednoglasno je prihvaćeno javnim glasovanjem od strane svih nazočnih skupštinara.

Na skupštini nije bio predstavljen dosadašnji rad Upravnog odbora na čelu s Ivorom Koretićem, koji je bio pozvan na skupštinu, kao ni Financijsko izvješće za 2021. godinu.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime