Dražen Fulir novi trener Bana Jelačića

0
Komunalac add

Nakon što je Mladen Falčević 5. travnja 2021. podnio ostavku na mjesto trenera seniorske  momčadi Bana Jelačića, zbog poslovnih i novih obveza u NK Vrbovec, Uprava kluba je 12. travnja 2021. godine za novog trenera angažirala poznato vrbovečko ime, Dražena Fulira. Mladen Falčević je vodio Ban Jelačić od 24.10.2019. godine, koji je svojim bogatim sportskim i životnim iskustvom konsolidirao i podigao na višu igračku razinu seniorski sastav Bana Jelačića te ostaje zapamćen kao jedan od najboljih trenera u povijesti kluba iz Banova.

Dražen Fulir je iskusni trener koji je vodio trećeligaša Vrbovca u sezoni 2010./11. te 2020. Kao trener Vrbovca 1. lipnja 2011. godine osvojio je kup Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Ranije je bio trener seniora u Dubravi, Slobodi iz Gradeca i Graničara iz Tučenika, te višegodišnji trener u Nogometnoj školi Vrbovec, a u sezoni 2015./16. je obnašao i dužnost voditelja.

Pred novim trenerom Draženom Fulirom su sportski izazovi da što prije podigne Banovčane koji su upali u mini rezultatsku krizu na početku proljetnog dijela. Popularni Pele ima dovoljno igračkog i trenerskog iskustava da Ban Jelačić povrati na pobjedničke staze, koji su u proljetnom dijelu od 4 prvenstvene utakmice osvojili mršava 2 boda. Prvi trenerski ogled Fulir ima već 18. travnja na domaćem terenu u 21. kolu I. ŽNL Istok gdje Ban Jelačić dočekuje Dinamo Hidrel iz Novog Čiča. Utakmica se igra na ŠRC Banovo s početkom u 16,30 sati.

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime