Dražen Biškup najbolji trener Grada Vrbovca 2021. godine

0
Komunalac add

Najbolji trener Grada Vrbovca u 2021. godini je Dražen Biškup (NK Vrbovec). Sinoć mu je priznanje uručio gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj na završnici 42. malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar u sklopu koje je održana dodjela nagrada i priznanja Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec za 2021. godinu.

Biškup je vođenje seniora NK Vrbovec preuzeo u najgorem mogućem trenutku – na kraju polusezone 2020./21. sa samo 5 bodova i na začelju tablice. – Svojim talentom je podigao cijeli klub i od tih pet bodova, ekipa je dogurala do 36 na kraju sezone, čime je osiguran ostanak u 3. HNL – stoji u obrazloženju priznanja.

Zahvala za javno priznanje koje sam primio od grada Vrbovca nije samo nagrada za moj rad, nego je to priznanje za NK Vrbovec od članova Uprave pa do najzaslužnijih – igrača koji su na terenu postizali rezultate svojim igrama. Nadam se da će Vrbovec ići utabanim stazama i da ćemo u proljetnom dijelu prikazati našu pravu i stvarnu igračku kvalitetu i da ćemo uspjeti napraviti rezultatski iskorak i na kraju ove sezone se plasirati u Jedinstvenu 3. nogometnu ligu. Naime, plasman u Jedinstvenu 3. nogometnu ligu bio bi pokazatelj stabilnosti kluba i dodatni impuls na razvoju nogometnog sporta u gradu Vrbovcu. NK Vrbovec je klub duge tradicije, koji je i u hrvatskim okvirima renomirani klub sa izvanrednom sportskom infrastrukturom pa mu je i mjesto u novoj ligi. Ovo priznanje je velika čast za mene, ali i obveza da u narednom razdoblju prionemo na još odgovorniji, savjesniji i kvalitetniji rad. Još jednom zahvaljujem svima koji su mi dodijelili ovo gradsko priznanje koje obvezuje, ali je i pokazatelj uspješnog klupskog rada na promociji vrbovečkog sporta – istaknuo je Biškup.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime