“Doživi Zagrebačku županiju”

0
Komunalac add

Turistička zajednica Zagrebačke županije poziva sve kreativce da se prijave na poziv “Doživi Zagrebačku županiju” za najbolju fotografiju doživljaja posjeta jedne ili više manifestacija s područja Zagrebačke županije. Fotografije se primaju do 15. prosinca 2019. godine.

Svi zainteresirani punoljetni sudionici mogu poslati do tri fotografije visoke rezolucije u digitalnom obliku na e-mail: info@tzzz.hr uz obavezno navođenje lokacije, naziv manifestacije te ime, prezime i kontakt autora.

Dostavljene fotografije Turistička zajednica Zagrebačke županije objavit će na svom Facebook profilu, a nagrade će dobiti autori čije fotografije ostvare najveći broj “lajkova”. Nagrada za prvo mjesto je vikend za dvoje u Zagrebačkoj županiji i promotivni poklon paket; za drugo mjesto ručak i degustacija vina za dvoje u jednoj od vinarija Zagrebačke županije uz promo paket; dok će dobitnik trećeg mjesta osvojiti promotivni poklon paket. Uz spomenute nagrade o kojima će odlučivati pratitelji Facebook stranice Turističke zajednica Zagrebačke županije bit će dodijeljena i jedna nagrada stručnog žirija, a dobitnik će osvojiti poklon iznenađenja.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime