Donacija MUP-a vrbovečkim vatrogascima

0
Komunalac add

U petak je vrbovečka Gradska vatrogasna zajednica postala bogatija za još jedno vozilo. Ovoga puta radi se o američkom vozilu Humer H2, kojega je vrbovečkim vatrogascima donirao MUP.

Da, radi se o rijetkom vozilu, mlađi bi kazali „zvijeri od auta“. Ima 330 KS, 6000 kubika, malo kilometara, a vrijednost mu je najmanje 35.ooo eura. Upravo sam ga dovezao iz Ozlja, gdje smo ga, opet donirano, iz crne prelakirali u crvenu, vatrogasnu boju. Sada mu još treba staviti natpise i opremit ćemo ga svim telekomunikacijskim uređajima. Bit će to naše zapovjedno vozilo, kakvog nema nijedna zajednica u Hrvatskoj – kaže predsjednik Vatrogasne zajednice Slavko Povrlišek.

Zanimljiva je veza prvog čovjeka vrbovečkog vatrogastva i MUP-a.

Pa ja sam više od 20 godina radio u hrvatskoj policiji. Ljudi me poznaju, znaju čime se sada bavim i neobično sam sretan i ponosan što mogu svom gradu i svojim vatrogascima pridonijeti i na ovakav „sponzorski“ način – pojašnjava naš Slavek.

Poznavajući ga, ne sumnjamo da će i ovo vozilo biti korišteno na najsvrsishodniji način, kao uostalom i mnogo drugih donacija.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime