Domovinski pokret predstavio kandidate za Vrbovec, Gradec i Dubravu

0
Komunalac add

Domovinski pokret je danas u Vrbovcu predstavio kandidate za Vrbovec, Gradec i Dubravu na skorašnjim lokalnim izborima. Nositelj liste Domovinskog pokreta za Gradsko vijeće Grada Vrbovca Darko Maček naglasio je kako se kao mlada stranka u sljedeće četiri godine žele dokazati. –Odlučili smo da se profiliramo i pokažemo svoje znanje i svoju sposobnost i moralnost. Nadamo se da će naši građani to prepoznati i dati nam povjerenje na ovim izborima, a za četiri godine ćemo istaknuti svoje kandidate za gradonačelnika i zamjenika – rekao je Maček koji je izrazio i nezadovoljstvo s radom dosadašnje gradske vlasti. –Naš je stav da se za novac koji je Grad dobio kroz decentralizaciju može puno više napraviti. Ne želimo nikoga optuživati i zahvaljujemo dosadašnjem gradonačelniku i gradskoj upravi što su napravili koliko su mogli, ali definitvno mi imamo znanje i možemo puno više– poručio je Maček.

Kandidat za načelnika općine Dubrava je Ivica Kaurin. –Dugi sam niz godina u gospodarstvu i svoje ću znanje upregnuti da poboljšam stanje u toj općini. Radnih mjesta nema, socijala je na nuli, radi se u krivom smjeru, krivi projekti. Dogodit će se nove promjene – rekao je Kaurin.

Kandidat za načelnika općine Gradec i nositelj liste za Općinsko vijeće je Dražen Salaj. –Mi u Gradecu svoje volimo i želimo nešto promijeniti u toj općini. Da ne bude sve centralistički i dijeli se na jedan uži dio oko same općine, dok ostala sela ne dobivaju ništa. Svi bi trebali dobivati jednako i biti ravnopravni u općini – istaknuo je Salaj.

Predstavljanju kandidata prisustvovao je i predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Zagrebačke županije, ujedno kandidat za župana Zagrebačke županije Domagoj Lovrić. –Vrbovečki kraj je oduvijek bio poznat kao stočarski i poljoprivredni kraj, to danas više nije tako. Domovinski pokret s ljudima iz vrbovečkog kraja želi napraviti preokret u kraju koji je poprilično ekonomski i moralno zamro. Fokusirani smo na malog čovjeka, odbacimo orijentacije lijevo i desno, danas imamo suvereniste i globaliste, a nas globalizam ždere. Zatvaraju se radna mjesta, a otvaraju trgovački centri, nama treba proizvodnja. “Razmišljaj domovinski” naš je slogan za Zagrebačku županiju, jer samo onaj koji svoje voli može napraviti preokret u našoj zemlji – poručuje Lovrić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime